2777
2789

من خودم گیج شدم یه خونه هست ۲میلیارد و ۵۰۰ قیمتشه زنو شوهری میخان بخرنش زنه به اندازه دو دنگ یعنی ۸۳۳ ملیون پول داده ۴۰۰ تومن هم رو رهن حساب کردن چون پولشون کمه باقیش هم مرده میده حالا سوال این ۴۰۰ رهن مال مرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم اگه نتونه به شریک زندگی اش اعتماد کنه چه فایده از زندگی کردن

این همه تو دادگاه ها برو ببین همه زمانی عاشق و معشوق بودن کسی نمیدونه در آینده چه پیش میاد پس بهتره ادم پشتوانه داشته باشه برا خودش 

این همه تو دادگاه ها برو ببین همه زمانی عاشق و معشوق بودن کسی نمیدونه در آینده چه پیش میاد پس بهتره ...

خودم یه بار طلاق گرفتم به اون شخص اعتماد نداشتم میدونستم عاقبت اش جدایی هس 

ولی الان با همسرم اینجوری نیستم 

خودم یه بار طلاق گرفتم به اون شخص اعتماد نداشتم میدونستم عاقبت اش جدایی هس ولی الان با همسرم اینجوری ...

بحث همسر نیست بحث جامعه هست جامعه بد شده اعتیاد خیانت وخشونت و.. زیاد شده واقعا ادم نمیدونه فرداش چی میشه شیطانم یه روز فرشته بود و در کمین آدمها

زن و شوهر توافق کنن کی پولو پس بده. قرارداد به نام همون شخص بشه و بخشی از سند خونه هم به اندازه ۴۰۰ ...

بعد سال آینده که زن پول رهنو پس داد رهن جدید چی اون نصف میشه یا مال کیه