2777
2789

بخدا نمیدونسم ترم دو دانشگاه بودم بعد اون محلی که اینا وایمیستن یه جای مشخصیه من مشهدم کنار کتابخونه هفت تیر واستاده بودم یه ایستگاه اتوبوس داره اونجا بعد اینا نشسته بودن من فکر کردم ایناهم منتظرن گفتم این اتوبوس فلان جا ایستگاه داره چهار سال پیش بود بعد بهم گفت نمیدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یادم میاد خندم میگیره بعد یه ۴۰۵ واستاد کنارش توش پر پسر بود بخدا🤣 حرف زدن بعد سوار شد بعد فهم ...

یک نفر بود با اون همه آدم رفت؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

میخوای چی بگه واقعا بگه ببخشید داداش من ج ... راستش منظر مشتری ام🤣

نه خب بگه این ایستگاه هست یا نه ...حتما که نباید خودش هم سوار میشده🤣🤣🤣البته فکر کنم ذهنش جای دیگه بوده

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یه روز یکی از همینا به بهانه جوراب فروختن سر راه شوهرمو گرفته بود.شوهرم قیمت پرسیده بود زنه گرون گفته بود بعدشوهرم گفته بود گرونه.زنه گفته بود بچه کوچک دارم پول شیرخشک ندارم.شوهرم گفته بود به من چه مگه من باید پول شیرخشک بچه تورو بدم.بعد دوستش بهش زنه رو میشناخته گفته بود این پولی کار میکنه  منظورش چیز دیگه بوده.شوهر منم کلا از همه چی پرته😂