2777
2789

سالم بوده بارداریتون؟؟

من برج ۳ با لتروزول باردار شدم دو قلو

برج ۵ بخاطر تشکیل نشدن جنین خود به خود سقط شدن

الان باز میخواد دکتر لتروزل تجویز کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم ایشالا قسمت خودت به زودی من دو سال منتظر بودم شوهرمم واریکوسل داشت

ممنون عزیزم

من شوهرم آزمایش نداد یعنی دکتر گفت نیاز نیست 

من تا قبل از لتروزل اصلا ترشح تخمک گذاری نداشتم 

ولی بعدش که خوردم داشتم که حامله شدم

بعد از سقط هم قبل اینکه پریود شم ترشح تخمک گذاری داشتم که ناخواسته حامله شدم بتا تا ۶۵ بیشتر بالا نرفت و افت کرد 

شیمیایی بود 

برای همین دکتر میگه شوهرت نیاز نیست آزمایش بده 

ممنون عزیزممن شوهرم آزمایش نداد یعنی دکتر گفت نیاز نیست من تا قبل از لتروزل اصلا ترشح تخمک گذاری ندا ...

حالا ضرر که نداره خودش می‌تونه با درخواست شخصی آزمایش بده وقتی مطمئن شی مشکلی نداره روند درمان بهتر پیش می‌ره 

من شوهرم تا وقتی واریکوسل داشت دکتر برام داروی تحریک تخمدان نمی‌نوشت فقط دوفامد می‌خوردم که پریودام منظم بشه می‌گفت تا شوهرت عمل نکنه نمینویسم بعد اینکه عمل کرد سه ماه گذشت آزمایش داد خوب شده بود دیگه دکتر برام ای دارو هارو نوشت که همون ماه هم باردار شدم

هعی خدا                             

حالا ضرر که نداره خودش می‌تونه با درخواست شخصی آزمایش بده وقتی مطمئن شی مشکلی نداره روند درمان بهتر ...

سردر گم شدم اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم 

تو قبل اینکه عمل کنه باردار شدی سقط شد؟

آها ممنونم ازت عزیزدلمخیلی ممنون از وقتی که گذاشتی حالا ویتامین e و d و فولیک اسید بهش دادم میخوره چ ...

خواهش میکنم گلم کاری نکردم 

آره خوب کاری کردی ایشالا نتیجه میده

هعی خدا