2777
2789

بچه ها جنسیت زده زن نمیدونم زنه مرده درخواست میده بعد میگه بیا تلگرام نودمو ببین

گفتم که یموقع قبول نکنین😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
من اصلا درخواست هارو نه رد میکنم ن قبول

من یجا یچیزی معرفی کرده بودم گفتم شاید اونو بخواد کسی

جنسیت هم زن زده بود 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سمت این چیزا نمیرم و نرفتم خداروشکر ولی خوب بازم ممنون که گفتی 🌹

♥️

نمیدونم با چه اعتماد به سقفی نودشونو میذارنوقتی هیکل های جذابی تو‌ گوگل برای دیدن هست🗿

😂😂😂😂

بله برای منم درخواست دوستی دادن فکر کردم کار مهمی دارن یا سوالی دارن بعد رفتن تو فاز عکس امیدوارم نی نی یار تعلیقشون کنه من سریع لغو درخواست زدم 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

بله برای منم درخواست دوستی دادن فکر کردم کار مهمی دارن یا سوالی دارن بعد رفتن تو فاز عکس امیدوارم نی ...

خیلیم پرروعه

خیلیم پرروعه

متاسفانه کاش فقط تعلیق شن اینجا دخترای زیر ۱۸ سالم هستن 💔💔💔💔

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

متاسفانه کاش فقط تعلیق شن اینجا دخترای زیر ۱۸ سالم هستن 💔💔💔💔

اره دقیقا

متاسفانه به این چیزا زیاد رسیدگی نمیشه

اره دقیقامتاسفانه به این چیزا زیاد رسیدگی نمیشه

💔💔💔😮‍💨