2777
2789
عنوان

جواب این عقده ای روچطوری بدم

280 بازدید | 15 پست

عموم آدم خیلی خوبیه

بعد فوت مامانم همیشه هرهفته بازنش وپسرعموم میاد میریم دورمیزنیم یا جایی منو میبرن

چن روز پیش ماشین خریده بود اولین نفر منو برد شیرینی داد

بعدش رفتیم خونه مامانبزرگم کلا فامیلامون حسودی میکنن عموم منو بیرون میبره دخترعمم به جای اینکه ماشینو ببینه شروع کرد تو فقط برادرزاده داری همش توشکم این میکنی موقع سختیا میای پیش ما

موقع مشکلاتم برو پیش این

چن بار باعموم بیرون مارودیده گفته بم باز کجا میری نشخوار کنی

کلا خیلی بی ادبه منم اون شب اون اینارو میگف فقط بلند بلند میخندیدم که واسم  اهمیت نداره حرفاش

امشبم عموم زنگ زده بریم بیرون گفتم باشه گف دخترعمه هامم میان اعصابم داغون شد ای کاش میگفتم نمیام

سعی کن آروم باشی و وجهه خودتو جلو عموت خراب نکنی و هیچی نگی چون دختر عمت دقیقا همینو می خواد 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشبم میاد ترر بزنه به اعصابم ای کاش کلا میگفتم باهاشون بیرون نمیرم

نه برو قوی باش اتفاقا الکی بهش لبخند بزن شرش از سرت کم بشه 

همیشه شرایطی که فکر می کنی سخت ترین شرایطه خیلی فرصت توش برات هست فرصت خوبیه نشون بدی جقدر متشخص و خانومی و اون اینجوری خراب میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
فدای سرت اهمیت نده و هر چی گفت خودتو شاد نشون بده تا بسوزه

اره خودمم اصلا جوابشو نمیدم هروقت اونو میبینم خودمو خوشحال نشون میدم

ولی اون به هدفش میرسه که زهرم کنه خوشحالی رو

چقدر بی‌ادب رسما داره بهت توهین میکنه به نظرم جایی که اون هست نرو

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چقدر بی‌ادب رسما داره بهت توهین میکنه به نظرم جایی که اون هست نرو

خیلی بیشعوره چن سالم ازم بزرگتره ها ولی خیلی عقده ایه 

آخه عموم با اونا جوره

امشبم اول گفتم میرم بعدش گفت فلانی هم هست دیگ نتونستم بگم نمیام 

اره خودمم اصلا جوابشو نمیدم هروقت اونو میبینم خودمو خوشحال نشون میدمولی اون به هدفش میرسه که زهرم کن ...

دختر عمه منم یه عمر عقده بازی دراورد و حتی سر دانشگاه تهران قبول شدن من یه توهین خیلی زشتی بهم کرد که جای گفتن نداره اینجا و زود شوهر کرد خوشبخت نشد و حالا من از هر لحاظ خوشبختم من دلم صاف بود و برای زندگیم تلاش کردم خوشبخت شدم اما اون کارما پس داد شک نکن دخترعمه ت اگه این رویه را پیش بگیره خوشبخت نمیشه شکایتشو پیش خدا ببر به جای اینکه تو نبود مادرت خواهری کنه برات زخم میزنه

دختر عمه منم یه عمر عقده بازی دراورد و حتی سر دانشگاه تهران قبول شدن من یه توهین خیلی زشتی بهم کرد ک ...

همه آدمای اطرافم اینطورین بدرد نخور وحسود

فک کنم خار دارم من

فقط عموم وزن عموم دلسوزن وانسانیت دارن

امسالم پشت کنکور موندم بشون گفتم کیف کردن از خوشحالی که قبول نشدم