2777
2789

• حرفه‌ای و با حوصله بودند و کل فرایند را کامل توضیح دادند.»
  • mr-po: «با وجود درد شدید زانو و پارگی جزئی مینیسک، پی‌آر‌پی در ویستان خیلی کمک کرد. بعد از اولین جلسه متوجه کاهش التهاب شدم.»
  • banooo: «تزریق پی‌آر‌پی زانو در کلینیک ویستان تجربه خوبی بود. پرسنل مهربان و محیط کلینیک تمیز و آرام است.»
  • آقای نادری: «من به دلیل درد مزمن زانو به چند کلینیک مراجعه کرده بودم، اما فقط در ویستان حس کردم درمانم اصولی و با دقت انجام می‌شود.»
  • خانم کریمی: «پی‌آر‌پی زانو در ویستان واقعا مؤثر بود. بعد از چند هفته توانستم دوباره به ورزش برگردم بدون درد.»
  • مامان ماهان: «پی‌آر‌پی زانو در کلینیک ویستان انجام دادم و بعد از دو جلسه احساس بهبود زیادی کردم. پرسنل خیلی حرفه‌ای و مهربان بودند.»
  • یکی از کاربران گزارش داده است که مادرش با تزریق پی‌آر‌پی در تهران، پس از سه جلسه درمان، از درد زانو رهایی یافته است. او توصیه می‌کند که اگر کسی از درد زانو رنج می‌برد، حتماً عکس‌برداری انجام دهد و در صورت نیاز، پی‌آر‌پی را امتحان کند.
  • کاربر دیگری اشاره کرده که با وجود درد شدید زانو، پس از سه جلسه پی‌آر‌پی، بهبود قابل‌توجهی داشته است و از روز اول درمان، احساس بهتری داشته است.
  • برخی کاربران گزارش داده‌اند که پس از تزریق پی‌آر‌پی، زانو دچار ورم شده است.
  • کاربری اشاره کرده که با وجود انجام پی‌آر‌پی، همچنان درد زانو ادامه دارد و به نظر می‌رسد که این روش برای او مؤثر نبوده است.
  • تعداد جلسات پی‌آر‌پی معمولاً بین ۳ تا ۴ جلسه است.
  • هزینه هر جلسه پی‌آر‌پی در مراکز خصوصی تهران ممکن است بین ۲ تا ۳ میلیون تومان باشد.
  • پوشش بیمه‌ای برای پی‌آر‌پی معمولاً محدود است و ممکن است تمام هزینه‌ها را پوشش ندهد.
  • تماس: 02128423424 - 02182802192

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.