2777
2789
عنوان

از کنکور و درس خوندن متنفرم

90 بازدید | 14 پست

امسال پشت کنکوری ام

حجم مطالب و عمق فاجعه رو ک میبینم دلم گریه میخواد

مخصوصا با تاثیر یازدهم 

اصلا نمیدونم میتونم اون رتبه رویایی رو داشته باشم یا واسه من ساخته نشده 

کاش یه کنکور قبل امتحان نهایی ها بود چطوری بعد نهایی ها تستی رو هندل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال یه کنکور قبل نهایی داشتی درس نخوندی حالا که نیست 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

به این فکر کن تو که بالاخره بااید بخونی

پس این مدت زمان خوندنت از درس بدت نیاد حداقل..

باور کن درس خوندن شیرینه ها

نمیدونم رشتت چیه ولی هر رشته ای درسای جالب خودشو داره واقعا

مثلا همون ریاضی،مثل بازی میمونه 

زیست که واقعا قشنگه خیلییییی

نمیخوای بدونی تو بدنت چه خبره اصن جالب نیست تو یه تیکه پوست ادم اینهمه چیز باشه

دیدگاهتو عوض کن به درس

سال بعد باید تموم دریای دوازده و یازده رو امتحان بدیم ن؟

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

اسی اومدم جواب بدم تاپیک قفل بود 

یه انبار ضایعات در شرق تهران اتش گرفته وچندین ماشین اتش نشانی به محل اعزام شده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔