2777
2789

دوستان من ميخوام يه چيزي بخرم كه هم آجيل و خشكبار رو پودر كنه هم بتونم باهاش پوره ميوه واسه دخترم درست كنم در كل براي غذاي دخترم ميخوام بنظرتون آسياب برقي بهتره يا گوشت كوب برقي؟ فقط شرايط خريد يه دونشو دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت کوب برقی خیلی خوبه من سه کارشو دارم عالی من گوشت میخام چرخ کنم میریزم توش راحت تو ده ثانیه مثل گوشت چرخ 

گردو و هل هم باهاش اسیاب کردم 

هم چیزی بخوابم میکس یا پوره کنم استفاده میکنم

با گوشت کوب برقی که نمیشه خشکبارو پودر کنی

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟

گوشکوب برقی خیلی راحت و تمیزه. آسیاب برقی واسه منکه شستنش سخته. فقط گوشکوب واسه آجیل مناسب نیست. وگرنه واسه پوره میوه و سوپ بچه و اینجور کارها عالیه. راستش من خودم از آسیاب برقی خیلی کم استفاده کردم اما گوشکوب خیلی زیاد استفاده شد.

گوشت کوب برقی خیلی خوبه من سه کارشو دارم عالی من گوشت میخام چرخ کنم میریزم توش راحت تو ده ثانیه مثل ...

اره به منم گفتن سه كارش خوبه بادوم و گردو هم پودر ميكنه درسته؟