2777
2789

من طی چند روز اخیر به طور ناگهانی ریزش شدید

خیلی خیلی شدید

طوری که باهربار برس زدن چند گرم از موهام می ریزه

ینی اینقدر زیاد که میشه وزن کنی

نمی دونم علت چیه

خیلی ناگهانی بود

شاید از حجم استرس های اخیر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی تخمدان دارم با قرص فولیکوژن و امپول بیوتین پپتاید خوب شد دفعه قبلم با قرص خون و داروی فیبروم رحم طب اسلامی قطع شد ولی الان هرچی میزنم و میخورم فایده نداره دگ نمیدونم چیکا کنم

من طی چند روز اخیر به طور ناگهانی ریزش شدیدخیلی خیلی شدیدطوری که باهربار برس زدن چند گرم از موهام می ...

الان خوب شده؟

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
من تنبلی تخمدان دارم با قرص فولیکوژن و امپول بیوتین پپتاید خوب شد دفعه قبلم با قرص خون و داروی فیبرو ...

ینی هنوزم ریزش داری

چن وقته درگیری

من موهام ریزش نداشت ولی از پارسال شروع کردن به نازک شدن طوری ک الان ضخامت هر تار موم یک دهم قبلنمه اینقد نازک شدن...ولی خب از طرفی میدونم ارثیه خواهرمم وقتی به سن من رسیدن همینطور شدن...الانم ریزش نیست ولی نازک شدن

اگ دسته دسته میریزه هورمونات بهم ریخته حتمن برو دکتر پوستو مو

من دسته دستع نمیریزه ولی خط رویش عقب و حجم موهام کم شدش

من موهام ریزش نداشت ولی از پارسال شروع کردن به نازک شدن طوری ک الان ضخامت هر تار موم یک دهم قبلنمه ا ...

اها

خیلی ناگهانی ریزش شروع شدمن بخاطر این هورمونا قند وشکر نا حد ممکن رعایت می کنم.. نمی دونم دیگه کلافه ...

منم ناگهانی شرو شد نصف موهامو از دست دادم الان فقد دارم غصه و حسرت میخورم