2777
2789

عقدیم دارم جدا میشم،حتی پیامهای خیانتشو رو گوشیش دیده بودم باز مگیفت مال دوستمه و بازم داشت مرخاش میکرد،سر هرچیز بی اهمیتی این پرخاش شدید بود مثلا چرا دستمال کاغذیت موند روفرش،چرا برام میوه برنداشتی سر هرچی ...فحش نمیدادا ولی دندوناشو روهم فشار میداد یا چشماشو گرد میکرد بعد یهو با عصبانیت بلند میشد یا بیرون بودیم ترسناک رانندگی میکرد تو این شرایط...البته دوبارم فحش داد تو همین دوران عقد،بعد تنها بودیم یا مهمونی براش فرق نمیکرد تو مهمونیم یه گوشه گیر میاورد این پرخاشو میکرد،بعد به موازات این رفتارا یه عاشق مهربون بود

یعنی جوری از لحاظ روانی گم شده بودم ک این اخریا مثل یه بچه ای شده بودم ک یه سرا از ترس حواسم بود ک مبادا کار اشتباهی بکنم ک این عصبانی بشه

این اخریا یه کش نازک انداخته بودم دور مچم وقتی پیشم بود ته دستمال کاغذیمو گیر میدادم بهش ک نکنه جایی حواسم نباشه دستنالم بیفته یا برش ندارم عصبانی شه🫠😟

خداروشکر از این روانی جدا شدی

اینا دو قطبی ان

صفر تا صدشون ده ثانیه ست

یهو دیدی چاقو زد بهت، اصلا فکر نکن ازش بر نمیومد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر از این روانی جدا شدیاینا دو قطبی انصفر تا صدشون ده ثانیه ستیهو دیدی چاقو زد بهت، اصلا فکر ن ...

اره دقیقا مشاوره و روانشناسی نیست ک نرفته باشم همشون گفتن فقط فاصله بگیر یکیشون برگشت گفت خانوم حتما باید سرتو ببره که متوجه شی چقدر خطرناکه فقط دور باش،بعد من فکر کردم چرت میگن پس واقعا اینطوریه؟؟؟؟؟؟

اره دقیقا مشاوره و روانشناسی نیست ک نرفته باشم همشون گفتن فقط فاصله بگیر یکیشون برگشت گفت خانوم حتما ...

نه عزیزم

تراپی برو چون عادی نیست نشونه خطرو متوجه نشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خداروشکر از این روانی جدا شدیاینا دو قطبی انصفر تا صدشون ده ثانیه ستیهو دیدی چاقو زد بهت، اصلا فکر ن ...

منظورت اینه مثلا یهو عصبانی شه بزنتت یا مثلا بکشه و اینا؟؟چون واقعا اون لحظه ها همینقدر خشمگین میشد بعد من شوکه میشدم ک فقط واسه یه دستمال؟فقط واسه مثلا روشن بودن نت گوشیم ؟نمیدونستم این شکلیه 

منظورت اینه مثلا یهو عصبانی شه بزنتت یا مثلا بکشه و اینا؟؟چون واقعا اون لحظه ها همینقدر خشمگین میشد ...

آره دیگه

چی فک کردی پس

منظورت خودمم ک عادی نیست ک این نشونه هارو متوجه نشم؟؟

بله