دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8398 عنوان دوستانی که کراش دارید میآید یه لحظه 133 بازدید | 17 پست آیا شما هم هی خودتونو با دخترای دور و بر کراشتون مقایسه میکنید و تهش به این نتیجه میرسید از اونا خوشگلتر هستید ؟ 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen 1404/07/16 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogolmarjanyan عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 816 نوچ جیگر کراش من jin cheong woo یه شخصیت مانهوا ب*ی ال و مجبورم خودمو با پسرای اطرافش مقایسه کنم😂🤣🤦♀️
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8398 نوچ جیگر کراش من jin cheong woo یه شخصیت مانهوا ب*ی ال و مجبورم خودمو با پسرای اطرافش مقایسه کنم😂🤣 ... یاد خودم افتادم یه زمانی روی هانتر دوران کراش زده بودم فهمیدم شوهر داره بیخیال شدم 🤣🤣🤣ولی لنتی با اینکه شوهرم داره خیلی با دخترا میلاسه 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
sogolmarjanyan عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 816 ولی این کار رو نکن هر کس ویژگی های مخصوص خودش رو داره امیدوارم بهش برسی عزیز دلم💋💚
sogolmarjanyan عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 816 یاد خودم افتادم یه زمانی روی هانتر دوران کراش زده بودم فهمیدم شوهر داره بیخیال شدم 🤣🤣🤣ولی لنتی با ... دهنت سرویس من نمی فهمم چرا عاشق پسرای ب*ی ال میشم😂💚
قشنگه1234__ عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 4931 از لحاظ زیبایی نه واقعا خیلی حرفی برای گفتن ندارم اما از لحاظ درک و فهم و اخلاق سه هیچ دخترای اطرافشو میزنم
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8398 ولی این کار رو نکن هر کس ویژگی های مخصوص خودش رو داره امیدوارم بهش برسی عزیز دلم💋💚 بزرگوار کراشم از کزاش شما دست کمی نداره معروفه فقط فکر میکنم گرایشش عادی باشه 🤣بازم مطمئن نیستم ولی 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8398 از لحاظ زیبایی نه واقعا خیلی حرفی برای گفتن ندارم اما از لحاظ درک و فهم و اخلاق سه هیچ دخترای اطرافش ... تازه کد بانویی و مهربونی هم هست 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5830 اتفاقا من همیشه معمولی تر از دخترای اطراف کراشمم 😂فقط تو یه مورد چهره ام خوب بود که اونم اطرافش دخترایین که پولدارن و خیلی آزاد و بازن تو همه چیز ،من نه ...دیگه بیخیال شدم الان ... You're all the things I've got to remember
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8398 دهنت سرویس من نمی فهمم چرا عاشق پسرای ب*ی ال میشم😂💚 لامصبا چیز خوبیم هستن اغلب 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8398 اتفاقا من همیشه معمولی تر از دخترای اطراف کراشمم 😂فقط تو یه مورد چهره ام خوب بود که اونم اطرافش دخت ... سخته ولی 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5830 سخته ولی اولش آره ولی بعدش نه ...البته خب خیلی سرم شلوغه شاید کمتر برام مهمه این قضایا برای همینه You're all the things I've got to remember
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8398 اولش آره ولی بعدش نه ...البته خب خیلی سرم شلوغه شاید کمتر برام مهمه این قضایا برای همینه دعا کن منم سرم شلوغ بشه کلا اینا رو فراموش کنم 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5830 دعا کن منم سرم شلوغ بشه کلا اینا رو فراموش کنم امیدوارم هر چی صلاحته پیش بیاد اصلا ...ناامید نباش کلا ولی امیدوارم نباش ،بسپار خودتو به گذر زمان You're all the things I've got to remember