2777
2789
عنوان

رفتار همکار همسرم طبیعیه یا من حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 66 پست
اخه همه اینطوی نیستن بعضی ها حد و رعایت نمیکنن الان خودم متاهلم یعنی واقعا وارد محیط بیمارستان بشم ه ...

نه میشین یه ۲۰ سال بگذره حتما میشین سابقت کمه حتما

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا ؟؟؟سنگ کلیه حرکت کرده بود جای بدی بود باعث درد شده بود

آخه مورفین رو برای تصادفی ها که حالشون خیلی خرابه یا بعد عمل واسه مریضایی که خیلی درد دارن میزن و سریع آروم میشن

این که با مورفین آروم نمیشده یکم مشکوکه یعنی بدنش به اون مواد عادت کرده واسه همینم اون همکارش یه چیزایی رو بو برده و داشته مزه میپرونده حالا خدا کنه من اشتباه کنم و اعتیادی در کار نباشه

یه جایی هم دیدم گفتن کارکنای بیمارستان بعضیاشون اعتیاد دارن و زمانی که شیفتشونه بیمارستان باشن مورفین تزریق میکنن

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
آخه مورفین رو برای تصادفی ها که حالشون خیلی خرابه یا بعد عمل واسه مریضایی که خیلی درد دارن میزن و سر ...

نه قربونت من سرچ کردم با دکتر هم صحبت کردم 

سنگ کلیه درد زایمان   یا بعد عمل جراحی مورفین تزریق میشه چون دردهاشون سخته 

ولی خب اون قدیم بود مورفین الان هرکدوم ۷۰۰ هزار تومن کادر درمان نمیتونن سر خود واسه خودشون بزنن 

برای مردم عادی هم راحت نمیزنن وقتی درد زیاد باشه با تجویز پزشک تزریق میشه 

اوناهم اگه زیاد از حد بخوان تجویز کنن باید پاسخگو باشن

نه قربونت من سرچ کردم با دکتر هم صحبت کردم سنگ کلیه درد زایمان یا بعد عمل جراحی مورفین تزریق میشه ...

خوبه حداقل خیالت از این بابت راحته واسه اون آدم مریض هم خودخوری نکن فقط به شوهرت بگو که اون خانم درشان تو نیست و دوس ندارم اجازه بدی بهش رفتاراش رو تکرار کنه محلش نده

خوبه حداقل خیالت از این بابت راحته واسه اون آدم مریض هم خودخوری نکن فقط به شوهرت بگو که اون خانم درش ...

مرسی واقعیتش باهاش صحبت کردم گفت اون اصلا با من اینجوری صحبت نمیکنه نمیدونم چرا اون روز جلوی تو این رفتار و داشت

با این حرفش بیشتر مطمین شدم همکاره اش کرم داشته

مرسی واقعیتش باهاش صحبت کردم گفت اون اصلا با من اینجوری صحبت نمیکنه نمیدونم چرا اون روز جلوی تو این ...

خداروشکر دیگه راحت شدی حرف زدن خیلی خوبه آدم نباید بذاره چیزی براش سوال بمونه