2777
2789

مثلا دانشجو پزشکی باشم و مشاور کنکور بعد بگم نه پزشکی درامد خاصی نداره خیلی افتضاحه خیلی سخته بعدشم بخاطر امتحانا استرس داشته باشم وای خیلی جذابه خیلی😂😂😂

منم میخوام دانشجو دندون باشم بعد همه بهم بگن دندونای مارو که رایگان درست می‌کنییی

همشم درس و کلاس داشته باشم پاره سم از درس خوندن😐😂

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنرستانم راضی هستم و علاقه دارم ولی انقدر بعضیا بد میگن دلسرد شدم

چرا بد میگن؟ مهم علاقته؛ اگه علاقه ت رو دنبال نکنی حسرت میخوری در اینده؛ ی نفر میگفت سال اخر پزشکیم ولی خانواده اجازه ندادن مهندس بشم و الان حسرتش رو دلم مونده.... 

منم از بچگی پزشکیو دوس داشتم بخاطر حرف بقیه نبوده

انشالله 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

من هنرستانم راضی هستم و علاقه دارم ولی انقدر بعضیا بد میگن دلسرد شدم

کاری به بعضیا نداشته باش آینده مال شما هنرستانیاست . از من داری اینو می‌شنوی که دبیر هستم و هنرستان هم درس میدم 

چرا بد میگن؟ مهم علاقته؛ اگه علاقه ت رو دنبال نکنی حسرت میخوری در اینده؛ ی نفر میگفت سال اخر پزشکیم ...

دقیقا موافقم ولی بعضیا میگن نظری ها از شما بهترن

درصورتی که همه کسایی که من توی هنرستان دیدم با بالاترین نمره ها و معدل اومدن من معدلم  ۱۸/۸۱ شد من پایین ترین معدل رو داشتم تازه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

امسال میشداااا😂🙆🏻لگد زدم به بختم با ۳۰۰۰ موندم پشتت:))))

من بودم میرفتم پزشکی ولی انتخاب خودته حتما یک دلیلی داره به حرف بقیه توجه نکن و ادامه بده هر وقت خواستی ناامید بشی ی فرد هست ک ۱۰ بار کنکور داده تا دندون قبول بشه؛ از پرستاری و مامایی انصزاف داده تا بیمار شدن پدرش و...