2777
2789
عنوان

حق من نبود💔💔

142 بازدید | 20 پست

طلاق خیلی بده 

بدتر از اون چیزی که فکرشو میکردم 

نمیخوام‌بگم تو انتخابتون دقت کنید

میخوام بگم توی تصمیمتون واسه جدایی عجله نکنید

کنار اومدن با کمبودای بعد از جدایی واقعااااا سخته💔

خیلی دلم گرفته بود خواستم درددل کنم . همین💔

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا طلاق گرفتین؟

الان دیگه چه فرقی میکنه 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
خواهرم از وقتی طلاق گرفت چاق شده سفید شده صدا خنده هاش قطع نمیشه

از اینکه چاق شده خوشحالی😹

منم بچ طلاقم درد بی پایانی دارم

آخ آخ این دردم از همه بدتره😭

اره چون پوست و استخون بود الان چاق شده ن ک زشت بشه خوشگل شده

عزیزم❤️

الهی بهترینا نصیبش بشه

بعضی وقتا تنها راهه منم تجربه کردم

فکر نمیکردم به اینجا برسم فکر میکردم خیلی قویم

ولی حس میکنم دارم کم میارم