2777
2789
عنوان

من معلمم و توی کلاسم اینارو ممنوع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 64 پست
همکارام بعضیا میدونن و حتی بخاطر زیبایی و زشتی بچه برخورداشون فرق میکنه واین اشتباهه یادمه به یکیشون ...

اره زیبایی دانش اموز و شغل والدین 

تعیین کننده رفتار با دانش اموز هستش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه در این حد ،مگه لوازم التحریر خونه و مدرسه فرق میکنهدفتر و مداد رنگی و اینا رو یه بار میخرن دیگهمث ...

منظور مداد رنگیایی ۴۸ رنگ و ایناس 

نه قربونت برم چندتا چندتا میخرن 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همه ی معلما مثل شما بودن واقعا افرین به درک و شعور و انسانیت و اخلاقتون

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

کارت خیلی درست و عاقلانه استچند روز پیش یه خانومی تاپیک زده بود که بچه ام قمقمه دیجیتالی برده مدرسه ...

قمقمه دیجیتالی چیه دیگه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
معلم نمونه 🩷

چه خوشحالم کردی❤️

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
کاش همه ی معلما مثل شما بودن واقعا افرین به درک و شعور و انسانیت و اخلاقتون

اکلیلی شدم ❤️✨️

لطفاً شغل پدر ها هم نپرسید پربازدید شد برای ظهور صلوات بفرستید

وای دقیقااااا، من اولین سال تدریسم این کارو کردم، اولین و آخرین بارم بود. یکی از شاگردهام گفتن پدرم املت میفروشه، بقیه خندیدن بهش😢 سریع جمعش کردم و دیگه هیچوقت این سوالو‌ نپرسیدم.

وای دقیقااااا، من اولین سال تدریسم این کارو کردم، اولین و آخرین بارم بود. یکی از شاگردهام گفتن پدرم ...

😭😭وای چقدر تلخ  

الهی من بمیرم برای اون بچه 

حالا واقعا چرا سوال می‌کنید ؟! 

کارت خیلی درست و عاقلانه استچند روز پیش یه خانومی تاپیک زده بود که بچه ام قمقمه دیجیتالی برده مدرسه ...

در اصل اگر انقدر حساسه نباید میبرده مدرسه

قمقمه دیجیتالی چیه دیگه

نمی دونم هر بار اینها چیه مد می شه.  

شایدم فلاکس دیجیتالی براش خریده بوده چون اب یخ هم می تونند داخلش بزارند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

تاپیک آخرمو راجب معلم‌پسرمه لطفا بخون و نظر بده

ببین پسرا کلا سخت قانون مدار میشن و از نوشتن متنفرن 

یه کلمه مینویسن میرن یه چرخ میزنن کلمه بعدی رو یه ربع بعد 

درساش چه جوریه ؟

وای دقیقااااا، من اولین سال تدریسم این کارو کردم، اولین و آخرین بارم بود. یکی از شاگردهام گفتن پدرم ...

واااای خدا نکنه بچه ای تو بچگی خجالت زده بشه و همینطور هیچ والدینی شرمنده بچش نشه

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢