2777
2789

دخترم روی پاش لک افتاده بود دکتر پوست بهش پماد داد امروز اولین باره استفاده کردم یکم مالیدم روی لکش چرا دور لکش پوستش سفید شده یکم؟🥲

من استفاده کردم برا دخترم ، چهل روز استفاده کردم تا اثر کرد لکه سفید پشت پلکش بود

عزیزم منظورمو متوجه شدی؟دور لکه هاش که کرم پخش شده روی پوستش حالت سفید شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم عادیه دختر من استفاده که می کرد لکه رنگش سفیدتر میشد اما دورش یادم نمیاد

عزیزم ببخشید چندتا سوال داشتم

دکتر نگفت دخترتون سر چی اینطوری شد؟

و دیگه هیچ‌جای بدنش نبود؟

گفت پیسیه، پشت پلکش بود یه کوچولو رو لبش، خدا رو شکر رفع شد تاکریل خیلی خوبه

خداکنه برای دختر منم جواب بده

اول زیر زانوی پاش بود بردم‌دکتر خودش گفت شاید قارچ باشه زدم‌خوب نشد‌که هیچ‌ دیدم پشتش هم زده ولی به بزرگی پاش نبود پشتش اندازه یه نقطس 

بردم دکتر پوست گفت از خشکیه پیسی کامل سفیده

دوتا پماد داد و شامپو بدن و‌لوسیون

نگران نباش دختر منم چند ماه طول کشید تاکریل که میزد خوب میشد بعد که قطع می کرد دوباره بر می گشت میگن وقتی به بلوغ برسند خوب میشن منم خیلی نگران بودم رو پلکش بود اندازه یکسانت و کاملا مشخص دکتر واضح گفت پیسیه اما خوب میشه بیماری پوستی زمان می‌بره تا خوب شه نگران نباش اصلا ، دختر من وقتی تاکریل میزد چشمش می‌سوخت اما چاره ای نبود پمادت رو بزن سی چهل روز طول می‌کشه پماد اثر کنه 

نگران نباش دختر منم چند ماه طول کشید تاکریل که میزد خوب میشد بعد که قطع می کرد دوباره بر می گشت میگن ...

دکتر دخترمم گفت یکماه بزنم

ببخشید عزیزم دخترتون چندسالش بود؟

و اینکه روزی چندبار گفت بزنی

دکتر دخترمم گفت یکماه بزنمببخشید عزیزم دخترتون چندسالش بود؟و اینکه روزی چندبار گفت بزنی

دخترم هشت سالش بود تا دو سال تقریبا می‌رفت و بر می گشت از ده سالگی قطع شد دو بار در روز سه بار صبح یه بارم شب