2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم خیانت شوهرم رو به خانوادش گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 51 پست
اینم مهارته به هرحال تعرفه ش هم خوبه🌷

سلام ، من اوایل بارداری هست اما همش فکر نوع زایمانم ،چند تا مورد منفی از لحاظ پزشکی برای طبیعی دارم ، سه تا بچه میخوام و پشت هم میخوام باشن ، سزارین میشه پشت هم آورد و سه تا ، حالا میترسم یکی هم اون وسط سقط شه دیگه بشه چهارتا سزارین 

شما خودتون طبیعی بودین یا سکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، من اوایل بارداری هست اما همش فکر نوع زایمانم ،چند تا مورد منفی از لحاظ پزشکی برای طبیعی دارم ...

سلام عزیزم

مباااارکه😍حسابی کیف کن،روزای بی نظیریه🥹

من سزارین بودم چون سال یک رزیدنتی م بود اصلا وقت تکرده بودم ورزش و پیاده روی کنم مطمئن بودم زایمانم خیلی سخت میشه ،راصیم ولی اونم کم درد نداشت،جای سوچورهاشم هست هنوز🫤

ولی طبیعی هم خوبه 

معمولا برای کسانی که میخوان بچه ی زیاد در حد چهارتا داشته باشن میکن طبیعی

ولی انتخاب سختیه ،من اگر برمیگشتم و شرایط دیگه ای بود که میشد و زش کنم طبیعی میرفتم 

سلام عزیزممباااارکه😍حسابی کیف کن،روزای بی نظیریه🥹من سزارین بودم چون سال یک رزیدنتی م بود اصلا وقت ...

برای کرم شکم چی بزنم استریا نیفته ؟واقعا اثر داره؟ من مامانم در حد متوسط استریا داره یعنی ارثش رو دارم اما مامانم هیچ کرمی نزده 

مام مخصوص بارداری از اینا که آلومینیوم ندازه شما میزدین یا تو بارداری مام نمیزدین، آخه شنیدم علاوه بر الومینیوم چیزای مضر دیگه هم توش هست 

ضد افتاب چی 

ببخشید سوالام زیاد شد 

برای کرم شکم چی بزنم استریا نیفته ؟واقعا اثر داره؟ من مامانم در حد متوسط استریا داره یعنی ارثش رو دا ...

والا من چند باری با روغن زیتون چربش کردم ولی مال من یهوووو از ۳۷ هفته استریا ظاهر شد قبلش پاک پاک یود

میگن ماستلا خوبه ولی خیلی تاثیرش چشمگیر نیست مثل اینکه

ضد آفتابم راستش من اصلا حساسیت به خرج ندادم ضد افتابم الارو میزدم 

خیلی سخت نگیر 

والا من چند باری با روغن زیتون چربش کردم ولی مال من یهوووو از ۳۷ هفته استریا ظاهر شد قبلش پاک پاک یو ...

ممنون عزیزم

ضد افتاب مخصوص بارداری بود یا همیشگی?

فیزیکی بود ضد افتاب؟