2777
2789
عزیزم اگر شماهم احساس میکنی یه سری کارارو انجام بدی احساس بهتری نسبت به خودت میگیری بجای تخریب کردن ...

ن عزیزم منظورم این نبود ک بقیه عکس میزارن من حس ناکافی بودن میگیرم

من بارها پیش اومده از خودم تعریف کردم(از ظاهرم)

عکس گذاشتم

اکثر خانوم ها سعی داشتن ک بهم ثابت کنن زیبا نیستم

ولی یبار امتحان کردم و گفتم زشتم

عکس گذاشتم

کاملا برعکس همه سعی مردن بهم ثابت کنن خوشگلم

من خودمو با کسی مقایسه نمیکنم زیبا

شَبْز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👏🏼👌🏻👌🏻اینستا داره حس ناکافی بودن ب همه مون میدهو جالب اینجاست من تو این سایت بارها پیش اومده ک ...

من ناراحتم از اینکه این حس ناکافی بودن رو همین زنها به زنهای دیگه میدن

من وقتی دختری به زیبایی ایشون رو میببنم واقعا لذت میبرم اما به چه قیمت؟ به قیمت اینکه خودمو مدام باهاش مقایسه کنم؟ به قیمت اینکه چهره ی طبیعی خودم و پول پدرم رو نابود کنم؟ بنظر من دیگه وقتشه که زیبایی طبیعی رو مد کنیم بلکه این فشار بی نقص و زیبا بودن از روی زنها بر داشته بشه چون واقعا مردای احمق نمیتونن فرق بین طبیعی و عمل رو تشخیص بدن و فقط فشارش رو روی زنها میزارن زنها هیچ زیبا بودن و کافی بودنی رو نه به خودشون و نه به هیچ مردی بدهکار نیستن ولی اینستا دقیقا داره همین بلارو سرشون میاره

عزیزم اگر شماهم احساس میکنی یه سری کارارو انجام بدی احساس بهتری نسبت به خودت میگیری بجای تخریب کردن ...

عزیزم میدونی مشکل کجاست؟ اینکه اون یسری کارهایبکه شما میفرمایید بره انجام بده تا حس بهتری به خودش داشته باشه دقیقا چیزهاییه که سوشال مدیا برامون تعریف کرده بینی بی تقص ابروی مرتب صورت بی مو لبای درشت و ...

و گرنه تا قبلش هیچکس نمیدونست برای اینکه احساس بهتری نطبت به خودش داشته باشه باید لباس درشت تر باشه

یه مثال میزنم واست. تا ۲۰ سال پیش هرکس کک و مک داشت میخواست پوست خودشو از جا بکنه اما الان همه براش غش و ضعف میرن.۲۰ سال پیش هیچکس با کک و مک گذاشتن اجساس بهتری نسبت به خودش پیدا نمیکرد اما الان میکنه؟ جالبه نه؟ اینکه من حس خوبی نسبت به خودپ داشته باشم یانه رو داره سوشال مدیا واسم تعریف میکنه و امثال این خانوم 

در اینکه نتیجه ی کارهای زیبایی ایشون چیز بی نقصیه هیچ شکی نیست واقعا زیباست و من از دیدنش لدت میبرم اما مشکل وقتیه که لب ژل زده ی ایشون معیار زیبایی من و شما بشه 

ادم برای اینکه حس خوبی از خودش بگیره نیاز به تغییر نداره فقط باید به اصلش برگرده.اصلش هم پذیرش اینکه ارزشمنده بدون کوچکترین تغییری

بینیش واضحه از نیم رخ ک عمل نیست

عزیزم خوبه قیافه ی قشنگی داره عملم داشته باشه بازم میگم قشنگه فرقی نداره برام 

چیزیم از من کم نمیکنه زیباییه ایشون

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

عزیزم میدونی مشکل کجاست؟ اینکه اون یسری کارهایبکه شما میفرمایید بره انجام بده تا حس بهتری به خودش دا ...

ادمی که اعتماد به نفس داره حس کافی بودن داره و همونجوری ک هست خودش رو قبول داره کسی رو پایین نمیاره مه خودش بره بالا در گذر از اینکه خیلیا به صورت طبیعی این ویژگیارو دارن 

اونی که سلیقه و پول و جرعتشو داشته زمینشو داشته کارای زیبایی ای کرده که بهش اومده و زیباترش کرده اونم نوش جونش خوشگل شده ادم تعریف میکنه 

چیزی از من و شما کم نمیکنه زیباییه کس دیگه اینو اول باید یاد بگیریم بنظرم☺️

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

ادمی که اعتماد به نفس داره حس کافی بودن داره و همونجوری ک هست خودش رو قبول داره کسی رو پایین نمیاره ...

کجای حرف من مظمون پایین اوردن این شخص و بالا بردن خودمو داشت؟

شما داری صورت مسئلرو پاک میکنی که حقیقتا برای من اصلا اهمیتی نداره ولی اجازه بدین دودش فقط توی چشم خودتون بره نه تمام زنهای دنیا 

کجای حرف من مظمون پایین اوردن این شخص و بالا بردن خودمو داشت؟شما داری صورت مسئلرو پاک میکنی که حقیقت ...

حرف من اینه هر زنی زیبایی خودشو داره باید دیگران و تشویق کنید به اینکه خودشونو کلا با کسی مقایسه نکنن هر جوری دلشون میخواد باشن به همین سادگی زیبایی شما چیزی از من کم نمیکنه زیبا یا زشت بودن منم چیزی به شما کم یا زیاد نمیکنه!