2777
2789
عنوان

وسواس شدید و افسردگی

166 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من ی بیمارم میدونم دارو هم مصرف میکنم 🥲اما فایده نداره اگ میشه راه جلو پام بزارید ب شدت حساس و وسواسی ام از روزی ک عروسی کردم تا الان ک نزدیک ب 5 ماهه هرروز کل خونم و آوردم و از نو چیدم. چون دلخوشیم فقط خونمه تموم شد و رفت حتی با شوهرم رابطه خوبی ندارم. 

و شدید هم ب خواب جدیدا علاقه مند شدم از این طرف میخابم از اون طرف بیدار میشم ب کارام نمیرسم و اعصابم خورد میشه تا خونم مث دسته گل نشه از خونم پامو بیرون نمیزارم هرروز و شب بخاطر این موضوع دعوا میکنیم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رو بهتر شدن رابطه ات با شوهرت کار نمیکنی تغییر دکوراسیون هرروزه چه ارزشی داره؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

دکتر برو یا مشاور

دکتر رفتم قرص و دارو مصرف میکنم اما هیچی ب اندازه کار کردن و تمیز نگه داشتن خونم حالمو خوب نمیکنه ی مهمون ک میاد روانم بهم میریزه یکی رو فرشم بشینه شوهرم هم تو خونه مجبوره کمکم کنه کسی تو آشپز خونم نره و بهونه میاره ک حال من بدتر نشه 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

علائمت میتونه واسه کمبود ویتامین باشه

ویتامین چی؟ 

ماهی 1 دونه ب کمپلکس و دی میخورم 

وقتی رو بهتر شدن رابطه ات با شوهرت کار نمیکنی تغییر دکوراسیون هرروزه چه ارزشی داره؟

شوهرم خودش نمیخاد خوب باشه اصلا حوصله منو نداره و داعم بیرونه و وقت نمیخاد برام بزاره منم تنها ک میشم فقط این کارا آرومم میکنه... 

من محقق درمان افسردگی  و وسواسم 

اول از همه برو دکتر روانپزشک  مدتی دارو بگیر

دوم  دارو خوردن  مشکلی نداره 

سوم تنها به دارو خوردن اکتفا نکن

با تنها دارو خوب نمی‌شی 

دارو موقت آرومتر میکنه

باید  کنار مصرف دارو  بری ورزش و پياده روی  بالای ۵ ماه‌ 

باید  اصلاح تغذیه کنی

رو معنویتت و ارتباط باخدا کار کنی

و.... تایپیکم  باعنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه

۳۰ صفحه  اول

تایپیکم  در مورد  حل وسواس  بخون

وسواس حل نکنی زندگیت نابود میشه 

همسرت از دست میره 

به فکر درمان باش

من در ایتا کانال و گروه  دارم

شما  در گذشته تحت فشار قرار گرفتی  

بیمار گونه تمیز میکنی نه عقلانی

وسواس ب چی داری

هرروز خونه رو گردگیری و تمیز میکنم هرروز جارو برقی هرروز لباس شویی هرروز لکه گیر و جوهر نمک هرروز شیشه پاک کردن

ول کن بابا مگه کی میاد خونتبرو بیرون خوش،بگذرون

دست خودم نیست تا این کارارو نکنم نمیتونم از خونم برم بیرون انگار همه جام درد میگیره 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی

میشه اینو کپی کنم؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ویتامین چی؟ ماهی 1 دونه ب کمپلکس و دی میخورم

هر چیزی میتونه باشه آهن،دی،ویتامین b 

دی و بی میخوری اوکیه اول یه آزمایش بده بعد اگر دیدی مشکل جسمی نیست برو روانشناس اونجا اگه لازم باشه دارو میدن بهت