جاثمین مدیر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3474 عنوان مامانای با تجربه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست میخوام سیسمونی بخرم خانوما،بچتون کریر داشت؟وسیله بدرد بخوریه؟بعضی مامانای اطرافم میگن به درد میخوره بعضیا میگن اصلا استفاده نکردن و به دردشون نخورد.چیکار کنم؟بخرم؟ بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐ 1404/07/16 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاثمین مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3474 کیف حمل بهتره نمیدونم کدومه.میزنم تو گوگل عکسشو نگاه میکنم.چرا بهتره عزیزم؟ بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
جاثمین مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3474 من برا بچه اولم استفاده نکردم ولی دومی شده صندلی ماشین خیلی خوب ها این جهت وگرنه سنگینه نمیشه برشداش ... آره یه نفرم میگفت سنگینه و به درد نمیخوره بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
انارمهربون عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2206 نمیدونم کدومه.میزنم تو گوگل عکسشو نگاه میکنم.چرا بهتره عزیزم؟ چون کیف حمل مثل تخت خواب میمونه سبک هم هست کریر میگن به ستون فقرات بچه آسیب مبزنه خیلی هم سنگینه حملش مصیبته هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 52737 نمیدونم کدومه.میزنم تو گوگل عکسشو نگاه میکنم.چرا بهتره عزیزم؟ كيف حمل بچه تا ٢ ماهگي ميمونهلهاش أصلا نميمونه مثل ساك دستي هست. 💕
جاثمین مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3474 خيلي زياد.توي ماشين بچه رو ك نبايد بغل بگريتا يكسالكي كرير بعدش صندل ماشين.مهموني بري، بيرون بري، دا ... چه خوب عزیزم.بعد اینکه سنگین نیستش؟چون بچه خودش یه وزنی داره اونم یه وزنی،راحت میتونیم بچه رو بزاریم توش و همه جا ببریم؟دستمون درد نمیگیره؟ بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 52737 چون کیف حمل مثل تخت خواب میمونه سبک هم هست کریر میگن به ستون فقرات بچه آسیب مبزنه خیلی هم سنگینه حمل ... كرير استاندار ترين وسيله حمل هست.شايد ايراني هاش و جمس هاي إلكي مشكل داشته باشنداما همه برندها تست تصادف و تائيده دارنواقعا عاليههيچ چيزي ندارع ك به ستون فقرات اسيب بزنه. نرم و لطيفه داخلش 💕
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 52737 چه خوب عزیزم.بعد اینکه سنگین نیستش؟چون بچه خودش یه وزنی داره اونم یه وزنی،راحت میتونیم بچه رو بزاریم ... كرير براي توي دست گرفتن مسافت طولاني نيست.من روي كالسكه نصب ميكردم از ٢ هفتگي هروز بيرون بودمواقعا عصاي دستم بودداخلش هم ميخوابيد هم عوض ميكردم هم نياز نبود بعلم بگيرم.براي ماشينم ك با كمربند فيكس مكيني راحت بچه رو ميزاري داخلش 💕
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 12751 وقتایی که خودتون رانندگی میکنید؟ كلا بچه تو ماشين بزارمش تو بغل خورد ميشه