2777
2789
عنوان

سیسی بیایین سیاست یاد بگیریم

123 بازدید | 12 پست

خودم شروع میکنم شمام بگین

هیچ وقت ارزش خودتونوپایین نمیارید از معیاراتون نگذرید 

همیشه خودتونو بگیرید تا با ارزش باشین به پسرا اعتماد نکنین😂

از سیاست های زندگی کاری رابطه احساسی شمام بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاست واقعا باحال نیس. ادم همش پشت یه نقاب قایم شده

دقیقااااا 

با چرچیل که نمیخوایم بریم تو رابطه؟!😭😂

همین که انسان درستی رو انتخاب کنیم دیگه نیازی به سیاست داشتن نیست

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

سیسیا هیچوقت توی رابطتتون با سیاست رفتار نکنین چون در نهایت از خودتون دور میشین سیاست خوبه یه جاهایی ...

افرین. 

تا میایم طبق چیزی که طرف میخواد رفتار میکنیم که عاشقمون شه ، خودمونو فراموش میکنیم

... Last seen Ago

دقیقااااا با چرچیل که نمیخوایم بریم تو رابطه؟!😭😂همین که انسان درستی رو انتخاب کنیم دیگه نیازی به س ...

دیدی بعضی ها یکی رو انتخاب میکنن همه چی تموم‌فردا میگه تو کافی نبودی بهش خیانت میگنه دخترا حتی متوجه نمیشه

دخترامون باید باهوش باشن

دیدی بعضی ها یکی رو انتخاب میکنن همه چی تموم‌فردا میگه تو کافی نبودی بهش خیانت میگنه دخترا حتی متوجه ...

ببین تو انتخاب باید باهوش باشیم ما دخترا 

اگر یه آدم درست انتخاب کنیم چرا باید بهمون خیانت کنه؟!هرچند هرچیزی از هرکسی برمیاد ولی خب ما فقط میتونیم یه انتخاب درست بکنیم و به خدایی که حواسش هست و انتخابمون اعتماد کنیم و البته جنبه پذیرش هرچیزی رو از هرکسی هم داشته باشیم اما اینکه هی فاز شرلوک هلمز برداریم و دنبال طرف باشیم یا اینکه از خودمون روز به روز دور تر بشیم این نشون میده انتخاب درستی نداشتیم 

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

افرین. تا میایم طبق چیزی که طرف میخواد رفتار میکنیم که عاشقمون شه ، خودمونو فراموش میکنیم

میدونی این حرفا رو بیشتر این اسکلای اینستاگرامی یاد بقیه میدن که سیاست خوبه فلانه باعث میشه پارتنرت بمونه باهات تو رابطه چمیدونم فلان چیزو برات بخره

و جالب ترش اینجاس یکی از همینایی که این حرفا رو میزد دوس پسر خودشو بهش خیانت کرد😂

اینکه یه نفر توی رابطه رفتار اشتباه و غلطی داشته باشه به خاطر طرف مقابلش که دوسش داره اصلاحش کنه این رفتار کاملا درست و منطقیه ولی اینکه بیای خودتو تغییر بدی چون اون اینجوری دوس داره مسخره ترین کار ممکنه