برای من باید پیشش بشینم تا چند روز اینطوره ؟جلو چشمش نباشم جیغ میکشه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
١هفته موندم هفته دوم اومدم اولش گريه كرد بعدش هادي شد
برای من خیلی وابسته هستند و خودم هم استرس دارم موقع دسشویی کثیف کاری نکنند
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خواهرزاده ام اولین مهدی که رفت مادرش باید می نشست دومین مهد که گرونتر بود خودشون گفتند نگران نباشید ما بلدیم جذب کنیم و واقعا مربی بودن نه خاله .و تو یکسالی که تا ساعت دوو نیم بعد از ظهر میرفت میخواست بیشتز هم بمونه
ی روز رفت الان ی هفتس خونس سرماخورده ،اون ی روزو که رفت سوار سرویش شد و خودش رفت اصلا باهاش نرفتم چون اصلا وابستم نیست اینقد خوش گذشته بود بهش هی میگه مامان کی میرم مهد،قراره از شنبه بازم بره
🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
نه راحت میره اصلا ایراد نمیگیرهولی جدا میزارنش باید از فردا برم پیشش فکر کن بچها تو کلاس این تو راه ...
متوجه نشدم یعنی دنبال شما میگرده ؟من ی لحظه نبودم در از جا کند جییغ میکشیذ
ی روز رفت الان ی هفتس خونس سرماخورده ،اون ی روزو که رفت سوار سرویش شد و خودش رفت اصلا باهاش نرفتم چ ...
الان فصل سرما خوردگیه بچه هایی ک تو خونه هستند هم سرما خوردنذ
خواهرزاده ام اولین مهدی که رفت مادرش باید می نشست دومین مهد که گرونتر بود خودشون گفتند نگران نباشید ...
یعنی گریه کنه اشکال نداره .خب دفعع بعد ذیگه پیاده نمیشه از ماشین داخل بره بیشتر میچسبه
من هزینه ش دادم و گفتم کمی اجتماعی بشند زبونشون بیشتر باز بشه
مربي ندارن من مركز رفاه فرستادم از لحاظ نظافت نگه داري و خيلي چيزا مطمئن بودم
چرا برای دسشویی بردن دارند اما اگه بچه خودش بگه