2777
2789
عنوان

دخترا بیاین واجبه

41 بازدید | 2 پست

دفعه ی قبلی که‌خونواده شوهرم اومدن حدود ۲۰نفر بودن سه روز موندن بماند که امروزم میان ،من کل زندگیمو شستم ،چون بچه ی خواهر شوهرم تو خونم دستشویی کرد،بچه ی جاری میرفت دستشویی کفش عقب بود نصف راه بدون کفش میرفت مادرشم کلا بیخیال ،من خیلی اذیت شدم از غذا پختن ،شستن ،مادرشوهرم خیلی خوبه کلی کمکم کردن ولی بعد رفتنشون رندگیمو مجبور شدم بشورم از فرش گرفته تا پتو و رو زیرانداز و همه جا ،من و شوهرم هنوز عقدیم شوهر جون شهر ما هست قراره کلا اینجا زندگی کنیم و تنها بود ما تو خونه خودمون زندگی می‌کنیم چندگانه دیگه هم عروسیمونه،اینا اومدن گند زدن به همه چی مجبور شدم‌فرش نو  بدم بشورن و پتو های نو روبالشتی ها همرو بشورم ،حالا خواهر شوهرم یچیزی گفته پیش شوهرم تو نظر میگم

من وقتی اومدن کلی خرج کردم دو نوع غذا درست کردم سالاد بورانی نوشیدنی کلی دسر و خوراکی برا بچه ها میوه تخمه همه چی،من خونوادم وضعشون خوبه شوهر اینا معمولی آن تموم کم و کسری زندگیمو گرفتن  از سرویس چوب و اینا فقط مبلم مونده که باب میلم هنوز پیدا نکردم،پدرم برام ماشینمو عوض کردم بهترین جهاز و وسیله گرفتن،جاریم قبل اینکه بیاد خونم هرروز زنگ میزد الان زنگ نمیزنه ،من‌فقط میتونم برداشت کنم که حسودی میکنه ،خواهر شوهرم‌رفته به شوهرم گفته زنت ما هیچی حساب نمیکنه احترام نمیزاره شوهرم خدایی مرد خوبیه جوابشو داده جون مبدونه چقدر خونوادم منو با شعور تربیت کردن وقتی اومدن سنگ تموم گذاشتم ،شوهرم به من گفت چندروز پیش زنگ زد خواهرش نه من جواب دادم نه شوهرم ،هر کدوم از خونواده شوهرم میان خونم نمی‌دونم چرا دیگه بهم زنگ نمیزنن شما جای من بودین چیکار میکردی چه برداشتی میکردین ،خونمو که به گند کشیدن‌ اینم عوض تشکره 

نمی‌دونم میخام به خواهر شوهرم زنگ بزنم بگم چیکارت کردم نیمدونم چیکار کنم

تاالانم ۴،۵باز اومدن خونم من خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم بخدا ،باید بفهمن ما آرامش میخوایم ،🙁و باید بفهمن همه چی گرونه و چقدر این کارشون زشته ،شوهرم کار میکنه و ماهی ۳۴تومن درامدشه خودمم شاغل ولی همه چی گرونه و من نمیتونم از خونوادمم دیگه بگیرم بالاخره برام شنگ تموم گذاشتن ،داشته باشنم دیگه برا خودشونه ,هرچند اونا هرچی میگیرن از خورد و خوراک تا شوینذه اول واسه من میارن ،اینجوری پیش بره با شوهرم‌به مشکل برمیخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.