2777
2789
عنوان

مامانم هعی چیز میگه بگم شوهرم بخره

433 بازدید | 41 پست

مام مستاجریم کلی قسط داریم اجاره میدیم مامانم با داداشم زندگی میکنه جدا شدن چون ماهی ۳ تومن اجاره میده داداشم میگه فشار روش نمیزاره چیزی بخره دیروز شوهرم برا خونشون تخم مرغ خریده بود شیر کره پنیر و ابجیم ازش خوراکی خواست ابجیم ۱۳ سالشه الانم میگه سبزی خورشتی بگیرید چیکار کنم بنظرتون بگم ؟ 

از شوهرم خجالت میکشم الان با خودش میگه درکم نمیکنه 

به نظرم به مامانت بگو نمی تونیم هزینه هامون زیاده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره میخواست ازدواج نکنه ازدواج خرج داره😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
کسی مادرت رو حمایت می کنه؟منظورم برادری چیزی

داداشم میگه هر چی لازمه بگو ... مامانم نمیگه فشار روشه نمیشه انگار شوهر من ادم نی ۱۵ حقوق میگیره ۱۰ تومنش میره قسط تا شب ۹ میره اسنپ

یعنی چی؟شوهرت خرج خورد و خوراک داداش شمارو نباید بدهداداشت جدا شده؟

نه مامانم جدا شده 

حالا صب داداشم بیدار شده میگه من این نون ها رو دوس ندارم به شوهرت بگو از یه جای دیگه نون بخره

والا سرتاپاش اشکاله به اندازه کافی گرونی هست

دقیقا پس باید ازدواج نمیکرد دیگه حالا که ازدواج کرده بخوره از گوشه چربش😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫