2777
2789

از وقتی  فهمیدم دیگه ب خاطر مشکلات گریه نمیکنم چون میدونم برا خدا اهمیتی نداره علتشم  اینه ک نوزادیو تو اینستا دیدم که تیکه پاره بود یکیشون سر نداشت اون یکی از پیشونیش تا دهنش جر خورده بود درسته فلان قدرت خیلی سرکشه اما خدا نباید کاری کنه؟بحث سیاسی نمیخام بکنم...ب نظرم خدا ی موجود بسیار بی رحمه ب هیچ کس رحم نمیکنه بعد کتابشو باز میکنی هر جاشو نگاه کنی میگه من رحیم و بخشنده ام اخه ادم چیو باور کنه الان این حرفا ام زدم‌میتدسم‌خدا صااااف از اسمون بیاد بزنه تو کمرمو بره.تمام

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دنیا واقعا برا آزمون هست صبر خدا زیاده درست ولی به وقتش از مظلوم پوست میکنه 

عزیزتر از امام حسین نداریم که خدا برا بشر اختیار داده هر کاری بخاد بکنه به وقتش حساب کتاب داره 

معلم هم طول ترم کاری به دانش‌آموزان نداره میخاد بخونه میخاد نخونه موقع نمره دادن خودشو نشون میده

عزیزم چی بگم اخه

خدا اینجور که شما میگید سریع باید نازل بشه اینارو نجات بده

تا یکی خار رف تو پاش سریع باید درمانش کنه

اینجوری که  زندگی مسخره میشه

دیگه برا مریضیامون دکتر نمیریم

دیگه اصا علم پیشرفت میکنه اگه تلاشی نباشه؟

دیگه قدرت اختیار ادمیزاد معنی میده؟

زندگی پوچ میشه اینجور

دیگه حتی بودن خداهم برا ادما عادی میشه

اگه اینجوری که میگی پس بخاطر اتفاقی که کربلا برای امام حسین (ع) و  یارانش افتاد،خدایا همونجا باید یه  آتیش از آسمون می‌فرستاد یزید و عمربن سعد و ابن مرجانه و... جزغاله میشدن

دیگه حضرت زینب(س) رو هم اسیری نمیبردن

این همه بلا و زندانی شدن سراولیا خدااومد،ربطی ندارن که

اینجا مسیر رشد ماست،قرارنیست همه چی گل و بلبل باشه

انشالله خداوند به دلت آرامش عطا کنه

ويولنيست🎻
عزیزم چی بگم اخهخدا اینجور که شما میگید سریع باید نازل بشه اینارو نجات بدهتا یکی خار رف تو پاش سریع ...

نمیگم یریع بیاد ولی با تاخیر بیاد حداقل

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

اگر قرآن رو خونده باشی متوجه میشی که آخر دنیا به دست صالحان میرسه

بقیه الله، همون امام غریبی که ازش غافل هستیم، همین کس انتقام میگیره 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
نمیگم یریع بیاد ولی با تاخیر بیاد حداقل

سریع و کندش چ فرقی میکنه

استغفرالله خودتو جای خدا بذار 

باهر اشتباه ادمی زاد بخوای همه چیو درس کنی

انگار خودتو مسخره کردی  بااین خلقتت ، چون همش دستت تو کار درس کردن عیب و ایراد اون خلقتی

@niniyar‍ بفرما نی نی یار درآن واحد ۳ تا تاپیک مناقشه تفرقه انگیز مدهبی ولی تو ساکتی فقط تاپیک صلوات برای ظهور من ممنوعه وباید بعد این تاپیک قفل بزنم اینا مناقشه و  تفرقه‌افکنی عزیرم نه تاپیک صلوات برای تعجیل در ظهور هرچند همیشه تاپیک های امام زمان تووپربازدید ولی از نطر تو من فقط باید تاپپیک قفل بزنم چقدر امام زمان غریبه نه نی نی یار

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺