2777
2789

بچسپ بع نهایی ها الان 

نهایی دارین مگه نه؟

سعی کن درسا رو عمیق یاد بگیری حداقل برای هر مبحث ۳۰ تا تست بزنی کافیه ولی نمونه سوال تشریحی و نهایی زیاددددد کار کن معدلت بالای ۱۹ بشه

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

سلام دوازده تجربیم‌

نهایی ها رو عالی بخون اول از همه روی مفهوم دروس تمرکز کن چون تو الان هم تست بزنی بعدا تابستون دوازدهم باید بازم تست بزنی ولی مفهوم رو بلد باشی کار تابستون دوازدهمت‌ راحت تر میشه و با یه مرور ساده مفاهیم یادت میاد

ولی با این حال از تست زنی غافل نشو حتما برای هر مبحث حداقل 50 تست رو داشته باش تا به تسلط برسی

آداب زیست خوانی بخصوص شکل خوانی‌ رو یاد بگیر چون یازدهم حتی دیره

و سعی کن منبع مناسب خودت انتخاب کن

زیاد هم به خودت فشار نیار چون تا دوازدهم خسته میشی

عضو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچسپ بع نهایی ها الان نهایی دارین مگه نه؟سعی کن درسا رو عمیق یاد بگیری حداقل برای هر مبحث ۳۰ تا تست ...

هنوز که معلوم نیست ولی نهایی نداریم فعلا 

چون چیزی اعلام نشده

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

سلام دوازده تجربیم‌نهایی ها رو عالی بخون اول از همه روی مفهوم دروس تمرکز کن چون تو الان هم تست بزنی ...

برای نهایی ها سعی کتاب تشریحی بخری چون سال های قبل فقط یک بار نهایی دهم برگزار شده و نمونه سوال زیاد ندارید 

غیر از مفهوم حتی خط به خط رو حفظ کن حتی جایی که فکر میکنی اصلا مهم نیست سوالات کتاب شیمی و فیزیک و ریاضی رو چندین بار حل کن و تحلیل کن چون نهایی ها همیناست‌

برای ادبیات از الان شروع کن حتما اگر نمره بالای 19 میخوای 

دینی سختی نداری خداروشکر

عربی و زبان هم یخورده حجمش‌ نسبت به دو پایه دیگه بیشتره. و پیش‌نیاز لازم داره از الان بخون و زیرساختتو‌ محکم بساز

عضو 

بله اره من دیپلم دیگه از نظام قدیم دارم اینو تطبیق دادن میخوام دیپلم بگیرم کنکور شرکت کنم و پرستاری ...

میتونی درخواست بدی آیدی تلگرامتو‌ بدی اونجا با ویس بهت بگم؟ یخورده طولانیه‌ اگر نه تا چندساعت دیگه جوابتو میدم الان نمیتونم تایپ کنم

عضو 

باشه هرکدوم راحتی

برای کنکور 1405 در حال حاضر تاثیر دهم مثبت و تاثیر یازدهم 17 درصد و تاثیر دوازدهم 43 درصد هست 

بخوای از الان بخونی طبق گفته مشاور ها شروع کن کنکوری خوندن سه پایه و عمومی های دوازدهم چون احتمال داره تا بهمن ماه بگن که یازدهم هم مثل پارسال تاثیر مثبت داره

اگر بهمن ما هنوز مصوبه یازدهم قطعی بود عمومی هاشو از بهمن شروع کن چون وقتی تخصصی هاشو‌ برای کنکور خوندی جمع کردن عمومی توی سه چهار ماه کار سختی نیست

ولی عمومی های دوازدهم رو از الان جدی بگیر

عضو