2777
2789
عنوان

بچه داداشم خیلی خبر میبره

153 بازدید | 22 پست

شش سالشه  با این خبر آوردن بردنش چند بار بین خونواده ما و خونواده شوهرش دعوا انداخته هرچی بهش میگیم نکن خبر نبر قهر میکنیم درست نمیشه خواهرم خیلی حرص میخوره حتی اینکه خواهرم بهش میگه خبر نبر هم می‌ره میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتکش زده نوازش کرده هرکاری می‌کنه درست نمیشه معذرت می‌خوام حس میکنم ذاتش ناجورها خانواده شوهرشم خاله ...

عامو مشکل بچه نیست مشکل اییینهههه کهههههههههههههههههه اون طرف با یه شکلات از بچه حرف میکشن بعله دیدیم که میگیم

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

خواهرم که شکلات نمی‌ده میگه خبر اونا رو نیار میرسه تعریف میکنه

نه عزیزم اونا شکلات میدن میپرسن‌که عاره کجا رفتید چی خوردی

وگرنه بچه سرش تو دنیای خودشه منظورم خانواده شوهر خواهر که حرف از بچه میکشن بهش میگن کی کجا چی

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

نه عزیزم اونا شکلات میدن میپرسن‌که عاره کجا رفتید چی خوردیوگرنه بچه سرش تو دنیای خودشه منظورم خانواد ...

چیکار کنه خواهرم راهی هست دقیقا خونواده شوهرش دنبال خاله زنک بازی و فضولی ان