پسرم ۸ سالشه معلمشون از روز اول غر میزد میگف این شلوغه فلانه امروز رفتم پول پیک بدم برگشت گف چه درسی میخونه که میخای براش پیک هم بگیری دادو بیداد میکرد جلو کلاس میگف این بچه بی انضباطه و فلانه تکالیفشو تو کلاس به زور مینویسه مدیر هم بهم گفته این بچه پارسالم اذیت میکرد من موندم چی بگم اخرش هم پسرمو صدا کرد صداشو بیشتر بالا برد بهش گف مدیر گفته اینسری اخراجش میکنیم و حرفای دیگه اخرش هم گف ببخشید درو بست و رفت کلاس منو پسرم بیرون موندیم ....
شلوغ ولی نه در اون حد که تو کلاس راه بره کلاسو بهم بریزه درسش هم خوبه ولی امروز معلمش دعوا میکرد میگف این چه دست خطیه و فلان هی دنبال بهونه یود میگف مدیر بهمگفته این یچه پارسالم شلوغ بود
شلوغ ولی نه در اون حد که تو کلاس راه بره کلاسو بهم بریزه درسش هم خوبه ولی امروز معلمش دعوا میکرد میگ ...
معلمه دنبال بهانه است اگر میتونید کلاسشو عوض کنید
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند
آنوقت دوتا بچه فوق شیطون تو کلاس بچم هست ،همه بچه هارم میزنن درس نمیخونن،شیطنت میکنن ،کل کلاس بهم می ...
این کسیو نمیزنه دعوا همنمیکنه با نصف کلاس هم دوسته معلمشون میگه من باید هزار بار داد بزنم تا ۱ صفحه رو بنویسه میگه اصلا نمینویسه ولی من کتاباشو نشون دادم گفتم اینا رو که دیروز نوشته پس چی گف این چه دست خطیه این چیه اینو بعد از ۱۰ بار داد زدن نوشته