2777
2789

هرچی بهش میگم برو دکتر میگه نه از خشکیه

آخه خشکی یک روز دو روز نه سه چهار هفته نمیدونم خیلی میترسم نکنه چیزی باشه؟؟

تا حالا کسی تجربه مشابه داشته؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

شوهرتون؟

اگه زخم نیست و سابقه نداشته بهتر دکتر بره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو عمرم نشده بودم ولی تو این سه چهار ماه اخیر تو هفته دو سه بار میشدم اونم فقط از سمت چپ بینی . نمیدونم دلیلش چیه ، خیلی ها گفتن خطرناکه برو دکتر ولی حوصله نداشتم البته الان یه دو هفته ای هست که خبری نیست

ن چیزی نیس

درسته از خشکیه

براش زیاد به بگیر بو کنه بخوره

لواشک و چیزای ترش هم بهش بده ولی ن زیاد متعادل

برای داروهاش با پزشک مشورت کن باز

فقط رگشو نسوزونیدا

خون دماغ بشه بهترم هس اگر برای فشار باشه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

نه بابام

احتماً فشار خون هست 

ببرید دکتر 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن