2777
2789
عنوان

چه دل خوشی داشتیم

74 بازدید | 10 پست

زمان کنکور سال ۹۸ که داشتیم میخوندیم فک میکردیم چه خبره چی میشه دانشگاه دولتی چه شاهکاریه حقوق پایه چقدر زیاده ، خونه خریدن چقدر راحت بنظر میرسید بزرگ شدن چقدر جذاب بود ،ولی چیشد؟ کرونا صد تا مریضی جدید گرونی خستگی خستگی همین🙂 انقد همه چی مزخرفه حاضرم بیکار بشینم خونه فقط نرم تو محیط شلوغ مدرسه از بس انرژیم پایینه حالم مثل قبل نیست لعنت به کرونا و عوارضش و اضطراب و کوفت و مرضی که دادن بهمون 🥲

Go wild for a wile

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا از باعث بانیش هم بگیم میشیم وطن فروش!

باعث  و بانیش یک نفر نیست مگه این همه مریضی کار ایرانه کل جهان درگیر کردن تفاوتش اینه تو ایران هیچ کس نیست درمان کنه باز کشورهای پیشرفته اوضاع بهتره

Go wild for a wile

منم اصلا دوست ندارم سر کار برم از جمع فراریم اضطراب اجتماعی دارم

من حالم خیلی خوب بود برای کار ذوق داشتم الان به یه قرون حقوق شوهرم راضیم فشار کار و نمیخام 

Go wild for a wile