2777
2789
عنوان

مو مشکی یا لایت برای عروس کدومش

117 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من خرداد سال دیگه عروسیمه الان موهام نصفش لایت روشنه نصفش موهای خودم.موهای خودم از ریشه درومده کلی سفیدی داره با این ک ۲۷ سالمه.ب نظرتون برم قهوی ای تیره کنم تا ۸ ماه دیگه یا ولش کنم همون موقع رنگ کنم؟

بله برون و عقد موهام مشکی بود برای عروسی هم مشکی باشه یا اون موقع ام لایت کنم؟

فردا بخاطر سفیدی هام میخوام رنگ ریشه کنم اما دو دلم.

اگر تجربه دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم مشکی چون بهم میاد میاد و اینکه حقیقتش چند نفر رو دیدم که لایت زدن و خوب نشده بوده چون به صورتشون نمیومد شما ببین به صورتت میاد یا نه بعد انجام بده 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

منم نمیدونم... سفیدپوستم... موهام هم خرمایی... نمیدونم موهای خودم باشه یا رنگ کنم... دلمم هم نمیخواد سنم بالاتر از سنم بره

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عقدم مشکی بودم 

منم دو دلم ولی بیشتر دلم بلوند میخواد

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اگر شوهرت براش مهم نیست تا نزدیک عروسی رنگ نکن 

رنگ مو ، موهارو داغون میکنه مخصوصا رنگ هایی که تو بازارهای ما هستن

اما اگر پیشش معذبی زمنه اش قهوه ای یا عسلی تیره باشه 

چون های لایت سن رو کمی بیشتر نشون میده

وطن ای مادر غمدیده ام.......

من باشم مشکی چون بهم میاد میاد و اینکه حقیقتش چند نفر رو دیدم که لایت زدن و خوب نشده بوده چون به صور ...

رنگ روشن بهم میاد اما چون عقد مشکی بودم عکسام همه با موهای مشکیه.خیلی دو دلم.همسرم هم بی بی فیس هست میترسم از اون بزرگ تر نشون بده سنم.

من عقدم مشکی بود موهای خودم.

عروسیم مشکی با لایت های قهوه ای 

تقییر کرده بودم با همون.

الان ده سال میگذره هر آرایشگاهی میرم نمیتونن اپنشکلی که می‌خوام دربیارن 

باید برم پیش همون ارایشگرعروسیم .....

اگر شوهرت براش مهم نیست تا نزدیک عروسی رنگ نکن رنگ مو ، موهارو داغون میکنه مخصوصا رنگ هایی که تو باز ...

ینی این چند ماه دست نزنم بذارم عروسی ؟همون دیگه میترسم موهام آسیب ببینه ولی خیلی سفید دارم