2777
2789
عنوان

حق دارم از این رفتار شوهرم با منشی ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحنش فرق داره؟
شوهر من اکثرا بهم میگه خانوووم یا خانم جان 

بقیه رو به فامیل صدا میزنه اما اگه فقط بگه خانم هم با لحنی که من میگم نمیگه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خانم گفتن عادت‌شه بجاش بگو تو رو با چیزای دیگه صدا کنه

قبل اینکه بیام تو تایپیکت فکر میکردم قراره بنویسی شوهرم منشی شو با اسم کوچیک صدا میزنه ولی بعد که نوشتی خانم خیلی چیز درستیه 

حساسیت تو بخاطر اینه که نیاز داری یه تفاوتی بین اون خانم گفتن به منشی و خانم گفتن به تو لحاظ کنه که اینم بگو یجور دیگه تو رو صدا کنه  

خیلی حس بدی میگیرم خب همسر آدم باید یه فرقی با بقیه داشته باشه

به تو باید بگه خانومم به غریبه ها خانم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مطمئن باش کسی به شوهرت نگاه نمیکنه اون همه خواستگاری رفته جز تو کسی بهش بله نگفته کسی دنبال جنس دست ...

الان تعریف کردی یا تخریب یا چی ....😂

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

مطمئن باش کسی به شوهرت نگاه نمیکنه اون همه خواستگاری رفته جز تو کسی بهش بله نگفته کسی دنبال جنس دست ...

همه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

وا خب چ بگه؟؟بگه اقااین چ حرفیه اخه

گفتم با فامیلی صدا بزنه مثلا خانوم فلانی نه خانوم خالی 

حالا اگه لااقل منو به اسم صدا میزد یه چیزی به منم میگه خانوم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

از کجا اینقدر مطمئنی؟ پس اینهمه خانم که میان سر زندگی یه مرد متاهل خراب میشن چی؟ 

البته منظورم به منشی همسر ایشون نیست کلی گفتم

گفتم با فامیلی صدا بزنه مثلا خانوم فلانی نه خانوم خالی حالا اگه لااقل منو به اسم صدا میزد یه چیزی به ...

جوابش چی بود؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

به نظرم یکم زیادی حساس اومدخانم یه چیز رسمیه طبیعیه به اونا بگه خانمبه شما نباید بکه مگر در جمع

خب همون چون به خودمم همینو میگه حس بد گرفتم انگار با غریبه ها هیچ فرقی ندارم حتی تو خلوت هم بهم میگه خانوم کاش لااقل منو به اسم خودم صدا میزد 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

مطمئنی؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن