2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کسایی روت کراشنا😂

😃😅😅😅  بعضی موقع حس می کنم خودمم خل چلم 😅😅

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشتر برو حسینیه و روضه و مسجد همه اونطور جاها دلبری میکنن😅

خودم کشتم از بس رفتم مراسم 😅😅😅 نی که نیست 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اوتیسما چجورن ؟از کجا فهمیدی اوتیسمهیاد خودم افتادم هرروز که میرم بازار یا یه جای دیگه مردای مناهل م ...

توی نت سرچ کن اکثرا شبیه همن از روی ظاهر حتی متوجه میشید

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
😃😅😅😅 بعضی موقع حس می کنم خودمم خل چلم 😅😅

😂😂

من زیاد بیرون نمیرم ولی رفتنی هم متوجه میشم چه کسایی روم کراش دارن یکی بیچاره روم کراش بود تصادف کرد فوت کرد یکیم کراشه میدونم اون دفعه منو دید گوشی از دستش افتاد پایین خیلین ولی یکی از یکی خل ترن 😅

۵تا پنجشنبه یس بخون تقدیم به امام علی و فاطمه زهرا کنتوام پس مث منی منم کلی رفتم و نشدبعد با یس رسید ...

واقعا. 

چه قدر خوب. ممنونم از لطفت عزیزم. 😍❤️

فردا پنجشنبه هس شبش بخون باز هفته بعد ......همینجور تا ۵تا بشه بخون

عزیزین چشمم حتما میخونم. لطف کردین ❤️

😂😂من زیاد بیرون نمیرم ولی رفتنی هم متوجه میشم چه کسایی روم کراش دارن یکی بیچاره روم کراش بود تصادف ...

من معلمم خواهر. دیگه  کسی نیست که منو نشناسه. 

محل زندگی مون کوچیکه 🫠

انشالله پیدا میشه نگران نباش شاید لیاقتتو ندارن دختری پادشاهی

فدات عزیزم 🙈🙈🙈🙈❤️❤️ فکررر نکنم 😅😅 تو زندگی یکمی بد بیاری زیاد میارم 😅