خیلی حالم بده به همه چی شک کردم. به خدا و ائمه و راز و نیازهایی که میکنم و قران و نماز و ... همش دارم خودمو با کساییکه اهل نماز و قران نیستن مقایسه میکنم چندساله خدا بدجوری داره امتحانم میکنه الان شک کردم به همه اعتقاداتم نمیدونم با کی حرف بزنم کسی هست بهم معرفیش کنید منو روشن کنه؟ اینقدر شک کردم رفتم معنی قران رو خوندم مطمئن شم ایاتی که مربوط به اینچیزا هست
نمیدونم مطرح کردن این موضوع توی سایت درسته یا نه ولی دلم داره میترکه
لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
اونا با چه سختی ها و مشکلاتی، معصوم هم بودن! اما نه تنها ناامید نشدن بلکه محکم تر هم شدن
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما که مذهبی هستین برا ما دعا کنین گرفتاریمون حل شه
ادعونی استجب لکم
😅 خدای همه ما احد و واحد و یکی است
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
زندگینامه پیامبران (ع) و ائمه (ع) رو بخوناونا با چه سختی ها و مشکلاتی، معصوم هم بودن! اما نه تنها نا ...
اصلا ما ادما نمیتونیم مثل اونا باشیم حتی صبر و تحمل خانواده شهدا رو هم نداریم. ولی با دور و بریام و اطرافیانم که خودمو مقایسه میکنم زمین تا اسمون فرق هست اونا در بهترین شرایط و من در بدترین حالت ممکن نمیفهمم جوونیم چطور داره میگذره💔 خب منم یکی مثل اونا منم یه ادم معمولیم بخدا😭 تحملم تموم شده دیگه
لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
اصلا ما ادما نمیتونیم مثل اونا باشیم حتی صبر و تحمل خانواده شهدا رو هم نداریم. ولی با دور و بریام و ...
چرا چیشده؟ میخوای در موردش بگی شاید اروم شدی؟