2777
2789
عنوان

لطفا مذهبی ها بیاین🌸

149 بازدید | 24 پست

خیلی حالم بده به همه چی شک کردم. به خدا و ائمه و راز و نیازهایی که میکنم و قران و نماز و ... همش دارم خودمو با کساییکه اهل نماز و قران نیستن مقایسه میکنم چندساله خدا بدجوری داره امتحانم میکنه الان شک کردم به همه اعتقاداتم نمیدونم با کی حرف بزنم کسی هست بهم معرفیش کنید منو روشن کنه؟ اینقدر شک کردم رفتم معنی قران رو خوندم مطمئن شم ایاتی که مربوط به اینچیزا هست 

نمیدونم مطرح کردن این موضوع توی سایت درسته یا نه ولی دلم داره میترکه

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

زندگینامه پیامبران (ع) و ائمه (ع) رو بخون

اونا با چه سختی ها و مشکلاتی، معصوم هم بودن! اما نه تنها ناامید نشدن بلکه محکم تر هم شدن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که مذهبی هستین برا ما دعا کنین گرفتاریمون حل شه

ادعونی استجب لکم

😅 خدای همه ما احد و واحد و یکی است

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم برنامه پاسخگو نصب کن 

کارشناس مذهبی در هر بخشی دارن باهاشون صحبت کن

تمام سوالاتت جواب میدن

یا به دفتر مرجعت اگه داری نداریم با یکی از مراجع تماس بگیر و سوالاتت بپرس کامل جواب میدن 

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

شما که مذهبی هستین برا ما دعا کنین گرفتاریمون حل شه

فکر میکنم خدا باهام قهره خیلی وقته روشو ازم برگردونده😅💔 

ولی با اینحال واست دعا میکنم ایة الکرسی میخونم💛

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

عزیزم برنامه پاسخگو نصب کن کارشناس مذهبی در هر بخشی دارن باهاشون صحبت کنتمام سوالاتت جواب میدنیا به ...

چجور برنامه ایه؟آنلاین جواب میدن هر سوالی رو؟هر چی بخوایم میتونیم بپرسیم؟خوب برخورد میکنن؟

زندگینامه پیامبران (ع) و ائمه (ع) رو بخوناونا با چه سختی ها و مشکلاتی، معصوم هم بودن! اما نه تنها نا ...

اصلا ما ادما نمیتونیم مثل اونا باشیم حتی صبر و تحمل خانواده شهدا رو هم نداریم. ولی با دور و بریام و اطرافیانم که خودمو مقایسه میکنم زمین تا اسمون فرق هست اونا در بهترین شرایط و من در بدترین حالت ممکن نمیفهمم  جوونیم چطور  داره میگذره💔 خب منم یکی مثل اونا منم یه ادم معمولیم بخدا😭 تحملم تموم شده دیگه

باید به این فکر کنی که همه جا و همیشه خدا هست همراهمه

اگه ناراحتی افسرده ای غصه میخوری به خدا فکر کن تا آرامش بگیری به امام زمان فکر کن که داره همه مارو نگاه میکنه 

و حواسشون به شما هست 

ایمان پیدا کن که آقا امام زمان کمکت میکنه آرام میشی 

الحمدلله رب العالمین ...
اصلا ما ادما نمیتونیم مثل اونا باشیم حتی صبر و تحمل خانواده شهدا رو هم نداریم. ولی با دور و بریام و ...

چرا چیشده؟
میخوای در موردش بگی شاید اروم شدی؟

میفهمم چی میگی‌ولی اینا بخاطر مقایسه ی خودمون بابقیه هسدرحالی که هممون امتحان میشیم

اینجا یکی بهم گفت یکی با پولداری و زیبایی و ... امتحان میشه. خب چی میشد منم با اینا امتحان میشدم😅💔

تروخدا برام دعا کن خیلی محتاجم

عزیزم برنامه پاسخگو نصب کن کارشناس مذهبی در هر بخشی دارن باهاشون صحبت کنتمام سوالاتت جواب میدنیا به ...

خیلی ممنونم 

حتما انجام میدم 

تروخدا واسم دعا کن حالم خیلی بده😔

اینجا یکی بهم گفت یکی با پولداری و زیبایی و ... امتحان میشه. خب چی میشد منم با اینا امتحان میشدم😅💔 ...

همه اینطور‌میخواییم ولی‌ من شخصا ایمانم اونقد قوی نیس ک بگم میتونم پاک زندگی‌کنم واسه همین باید بگیم هرچی صلاح دنیاوآخرتمونه حتما شماهم برامن دعاکن 

باید به این فکر کنی که همه جا و همیشه خدا هست همراهمهاگه ناراحتی افسرده ای غصه میخوری به خدا فکر کن ...

فکر میکنم ازم خوششون نمیاد هرموقع ازش کمک خواستم دستمو ول کرده به هرچی دلمو خوش کردم خدا ازم گرفته😔 بخدا تحملم کمه نمیتونمم به کسی بگم مشکلاتمو 

چقدررر زنگ میزدم امام رضا باهاش حرف میزدم الان دست و دلم به اینکار نمیره