2777
2789
عنوان

لتروزول و بارداری

61 بازدید | 10 پست

خانوما من برج ۳ با یه ماه لتروزل خوردن و بدون آمپول باردار شدم دو قلو (دکتر نوشت)

برج ۵ بخاطر تشکیل نشدن جنین و قلب ( بارداری پوچ) سقط شدن 

میخواستم ببینم ربطی به لتروزل خوردن داشته یا نه شما تجربه خوردن لتروزل داشتین؟؟

کلا لتروزول کیفیت تخمک رو بالا نمیبره فقط بالغش می‌کنه

پارسال منم لتروزول خوردم ولی آمپول زدم ، روز ۱۶ تیتر بتا دادم ۶۹.۱ بود روز ۱۷ دفع شد

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بارداری عزیزم؟؟ طبیعی باردار شدی؟؟

آره گلم

آره ، فقط ی قطره می‌خوردم برای تنظیم پریودی که بر قدرت باروری هم تاثیر زیادی داره 

قطره ویتاگنوس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

آره گلمآره ، فقط ی قطره می‌خوردم برای تنظیم پریودی که بر قدرت باروری هم تاثیر زیادی داره قطره ویتاگن ...

به سلامتی عزیزم

من تخمک گذاری دارم ولی حس میکنم تخمک هام ضعیفه

دلم میخواد زود تر باردار شم برای همین میگم لتروزل بخورم باز 

به سلامتی عزیزممن تخمک گذاری دارم ولی حس میکنم تخمک هام ضعیفهدلم میخواد زود تر باردار شم برای همین م ...

قربونت

خدارو شکر ، ولی داروی هورمونی عوارض داره بدن خودتو داغون نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه از لحاظ روحی داغونم می‌خوام زود تر باردار بشم

انشاالله میشی غصه نخور❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40