2777
2789
عنوان

از بس آدم حسود و حقیر ریخته تو سایت آدم نمیتونه سوالاشو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 31 پست
وای اصن یادم نبود😂😂

خوندم تاپیکتو

چیز بدی نگفتی که اینجوری جوابت رو دادن

خب یه امتیاز که افراد پولدر میرن خارج میخونن و میان

تا زمانی که قانونش هست مردم استفاده میکنن، هر چند قانون کلی رو قبول ندارم

اون یکی کابر هم پرستار هست به منی که دبیرم میگه بیسواد و کلی فوحش داد، تو تاپیکا میبنم لفظ قلم حرف میزنه خنده ام میگیره

و گفته بود پرستاری تهران میخونم در حالی که پرستاری آزاد اصفهان میخوند

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درجریان تاپیکت و پستا نیستم ولی قبول دارم حسود و بدبخت اینجا زیاد هست 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
سلام سلام

سلام ب روی ماهت خدا قوت 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

کدوم تاپیکت چیزی نیست که؟؟ 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

نه ازمون ملی بدی اوکیه و چند واحد ک اونجا پاس نشده باید اینجا پاس شه

ببین دوستانه دارم بهت میگم روسیه کشوری نیست ک مدرکش ب دردت بخوره

و اینکه باید دانشگاه هایی بری ک مورد تایید سازمان بهداشت باشه روسیه هم چندتا دانشگاه داره ک مورد تاییده 

دوست داری خارج تحصیل کنی کشور های بهتری هست

مثلا ترکیه یا برخی کشور های عربی

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خوندم تاپیکتوچیز بدی نگفتی که اینجوری جوابت رو دادنخب یه امتیاز که افراد پولدر میرن خارج میخونن و می ...

کدوم کاربر ؟؟ اخه یه کاربر پرستار هم به من گفت سیکلی برو با خودت تمرین کن هیچی نیستی هیچی نیستی.یعنی بی شخصیتی از کامنتاش می بارید.منم دو تا لیسانس و دوتا ارشد دارم.

ببین دوستانه دارم بهت میگم روسیه کشوری نیست ک مدرکش ب دردت بخورهو اینکه باید دانشگاه هایی بری ک مورد ...

روسیه خیلی ارزونتر از ترکیه هست.ترکیه وحشتناک هزینه پزشکی و دندون بالاس

سؤال خیلی هوشمندانه پرسیدی 👏
چون خیلی‌ها فقط دنبال خارج رفتنن، ولی نمی‌پرسن
بیا دقیق و منصفانه مقایسه کنیم 🇮🇷 ایران vs 🇷🇺 روسیه از نظر دانشگاه‌های دندان‌پزشکی در سطح جهانی:

مزایا:

• چند دانشگاه ایران (مثل تهران، شهید بهشتی، شیراز، تبریز) در رتبه‌های جهانی QS و Times برای دندان‌پزشکی حضور دارن.
  • سطح علمی، امکانات و آموزش در این دانشگاه‌ها واقعاً بالاست.
  • آموزش به زبان فارسی و با بیمار واقعی در کلینیک‌های شلوغ ایران انجام میشه → یعنی تجربه عملی خیلی قوی.
  • دانشجوها بعد از فارغ‌التحصیلی می‌تونن مستقیم طبابت کنن (بدون نیاز به آزمون معادل‌سازی).

معایب:

• رقابت برای قبولی در ایران خیلی سنگینه.
  • فشار درسی و ساعات کلینیک زیاد.

مزایا:

• پذیرش راحت‌تر، بدون کنکور.
  • هزینه پایین‌تر از ترکیه یا اروپا.
  • بعضی دانشگاه‌ها مثل A.I. Evdokimov Moscow State University of Medicine and Dentistry سطح علمی خوبی دارن.

معایب:

• اکثر دانشگاه‌ها از نظر رنک جهانی پایین‌تر از ایران هستن.
  • آموزش اغلب به زبان روسیه و کار با بیمار واقعی کمتره.
  • تعداد دانشگاه‌های معتبر و مورد تأیید ایران خیلی محدوده.
  • فارغ‌التحصیلان روسیه برای کار در ایران باید آزمون معادل‌سازی سختی بدن.

از نظر کیفیت علمی، مهارت عملی، و اعتبار بین‌المللی،
👉 دندان‌پزشکی ایران قوی‌تر از روسیه‌ست.

📈 درواقع، دانشگاه‌های شهید بهشتی و تهران جزو بهترین دانشکده‌های دندان‌پزشکی خاورمیانه شناخته می‌شن.

می‌خوای برات بگم دقیقاً رتبه جهانی دانشگاه‌های برتر دندان‌پزشکی ایران و روسیه (طبق آخرین رتبه‌بندی QS 2025) چند بوده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگن به خاطر جنگ روسیه، 

کشور لهستان بهتره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

از هوش مصنوعی هم پرسیدم دانشگاه های دندون ایران در سطح بین المللی مورد تایید بیشتری داره تا روسیه 

سطح تحصیلی روسیه پایینه گلم

هیچ ارزونی بی حکمت نیست🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجارو جدی نگیر 

تحت هر شرایطی میخوان تخریب و تحقیرت کنن

اینو در نظر بگیر که درس خوندن توی روسیه نیازمند زبان در سطح عالی هست 

و یادگیری زبان روسی همت زیادی میخواد 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

من یه بار تاپیک زدم راهنمایی میخواستم بابت اینکه بابام میخواد برام خونه بخره تازه گفتم پولمونم کمه خونه دلخواهم نیست ... 

یه حرفایی بهم زدن گفتن دروغگو ، عقده ای ، ندید بدید تو رویات داری زندگی میکنی 

خوبه نگفتم میخاد کاخ بخره برام گفتم یه خونه ۷۰ متری میتونم بخرم نهایت ....

خیلیا از حسودی اینطوری میکنن 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

من یه بار تاپیک زدم راهنمایی میخواستم بابت اینکه بابام میخواد برام خونه بخره تازه گفتم پولمونم کمه خ ...

حالا من سه چهار بار دیدم دانشجو های پزشکی تاپیک زدن به اونام تهمت زدن 

انگار چیز عجیبیه که پزشک تو سایت باشه فک میکنن همه مثل خودشونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر رفتم تاپیکتو خوندم

اگه انتقاد پذیر هستی باید بگم با گارد باهاش حرف زدی بعدم کار به توهین کشید

بنظرم دو طرف مقصر هستین

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡