2777
2789

تاپیک قبلم یه سوال پرسیدم فقط ببینید چیا گفتن بعضی😂😂😂بعد رفتن نگار کاربری اون یارو کردم  فهمیدم داره عقدع خالی میکنه

شدم حرام خوارو رشوه خوار و دزد و .....

البته ک میگم بعضیا اینطورن

ولی ی سری  دیگه ارامش روان و اعصاب و روحی از جمله هاشون میباره🥰

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

کدوم تاپیک 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این اسم کاربریت بایدم همین باشه😂😂😂😂ناراحت نشیا میگم شاید برا همینه!

وای اصن یادم نبود😂😂

ناراحت نباشید اون کاربر این کاربری رو برای توهین ساختهبه منم گفت علف خور و ملخ خور

خیلی بی ادبه😟

دیدم ولی ایران بهت جراحی نمیده

تا چندین سال 

حالا دندونه مثلا یکی پزشکی و تخصص بخونه کلا اتاق عمل راهش نمیدن نمیدونم چرا عجیب غریبن😕

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
دیدم ولی ایران بهت جراحی نمیدهتا چندین سال حالا دندونه مثلا یکی پزشکی و تخصص بخونه کلا اتاق عمل راهش ...

جراحی چی؟

ناراحت نباشید اون کاربر این کاربری رو برای توهین ساختهبه منم گفت علف خور و ملخ خور

روزت بخیر عزیزم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

اینجا جای پرسیدن این سوال ها نیست برو از اهلش بپرس 

من که واقعیت از مهاجرت چیزی نمیدونم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

دندون دیگه کارای حساس نمیدن انجام بدی

نه ازمون ملی بدی اوکیه 

و چند واحد ک اونجا پاس نشده باید اینجا پاس شه