اول پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی و هویج و هرسبزیجاتی دوست دارین رو بریزید تو قابلمه یه کوچولو خیلییی کم آب اضافه کنید بعد بهش زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید و پودر سیر و آویشن و هر ادویه ای دوست دارین بذارین نرم نرم بشه بعدش بهش یکمی رب گوجه اضافه کنید بذارید یکمی تفت بخوره با اون آبی که اضافه کردین و آب گوجه بذارید بپزه بعدش بهش آب اضافه کنید و 2 قاشق جو پرک و حدود نصف یک فنجون ورمیشل یا ماکارونی ریز خورد شده بذارید جا بیوفته خیلیی عالی میشه نمکم آخر پخت اضافه کنید