2777
2789

بچه ها چندتا صفحه خوندم از تجربیات کاربرا که مشابهش برای من هم اتفاق افتاده

من وقتی مادربزرگم فوت کرد اومد تو خوابم ازش پرسیدم مامان بزرگ از اون دنیا چه خبر با چشماش باهام صحبت می‌کرد نه با زبان و بهم گفت اجازه نداره راجع به این موضوع صحبت کنه

ولی بهم گفت که خیلی سخته

از پدربزرگمم پرسیدم بعد فوتش اونم گفت سخته ولی اجازه نداریم صحبت کنیم راجع بهش 

من یک بار دیگه خواب پدربزرگم رو دیدم که داشتم کنارش صلوات می‌فرستادم و با هرصلوات من خیلی خوشحال میشد

یک بار دیگه هم مادربزرگم به خوابم اومد و بهم با حالت گریه میگفت چهل شبه دارم براتون شمع روشن میکنم ولی اتفاق میفته من صبح که بیدار شدم گفتم یعنی چی این خواب آخه فرداش دزد زده بود به خونه مون ولی خب همسایه به موقع خبردار شده بود و اونا از ترس همسایه فرار کرده بودن

شما تجربیات مشابه دارید تعریف کنید

برعکس.  اتفاقا خواهر دخترخالمهو دیده که خودکشی کرده 

گفت کاملا یرتا پا سفید بود بعد یه لبخند رو لبش بو بدون باز کردن دهان حرف میزد.

یا اونیکی خواهرم دیده تمام اقوامون که مردن دور هم جمع شدن نشستن با لبخند بودن گفتن اون دنیا اینجور که فکر میکنید نیست... حتی پدر بزرگمم که تا حالا ندیدیمشم تو خوابش بوده

ولمون کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بزرگمو یه بار تو خواب دیدم دم یه باغ بود جوون و خندان سلام کردیم  جاش خوب بود خندیدیم بعد بهم گف ک این باعه ته نداره تو خواب یه حسی داشتم ک اون باغه نصف دنیاس و ته نداره و دنیا به دو قسمت تبدیل شده بود  یه در ک به اون باغه بود و ما پشت اون در بودیم ک تو این دنیا بودیم

یه بار هم باهاش حرف زدم میدونستم مرده گفتم عع بابا بزرگ چطور اومدی

با خنده و خوشحالی بهم گف بابا خوبی اون دنیا اینه ک هرکی قلبش خوبه میتونه بیاد عزیزاشو ببینه (منظورش دلرحم و مهربون و  بزرگ دل بودنه)