2777
2789

نه نمیمونه عزیزم البته از دختر خواهر من نموند ایشالله اینم نمیمونه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مربی بی مسعولیتی من دکتر برا رد بخیه دخترم یه پماد خارجی دادترمیم کننده  ردش نموند

از دکتر درمانگاه پرسیدم رژودرم بزنم گفت نه خانم اصلا چیزی نمیخواد ولی نگرانم. عزیزم میشه اسم پمادی که استفاده کردین را بگین

بگو از کی تا حالا یه خراش کوچولو سه تا بخیه میخواد؟

دلم از این میسوزه که ی کیلینیک نزدیک مهده تمام بچه های مهدم بیمه هستن نامردا ی سر تا کیلینیک میبردین بچه را اخه اینا امانتن دستتون

دلم از این میسوزه که ی کیلینیک نزدیک مهده تمام بچه های مهدم بیمه هستن نامردا ی سر تا کیلینیک میبردین ...

به هیچوجه نگذر  ازشون تا واسشون درس عبرت بشه طفلک چقدر اذیت شده ای خدا

الهی و ربی من لی غیرک.