2777
2789

میدونم باید برم روانشناس.اما رفتم و هرکدوم ی حرف زدن!!

خانمای باتجربه و ترجیحا متاهل نظربدن خیلی داغونم بخدا

من وشوهرم فامیلیم موقع نامزدی و عقد و عروسی خانواده ها خیلی بلا سرمون آوردن با لجبازی هاشون تماااام اون روزا برامون مثل کابوس بود...خانواده اون ریالی کمکش نکردن 

خانواده منم جهیزیه ای ک بهم دادن اندازه پول شیربهایی بود ک گرفته بودن از شوهرم...کلا عروسیمون سیرک بود

۵سال گذشته و از سال اول متوجه اعتیاد شوهرم شدم به سنتی(شنیده بودم دوران مجردیشم اعتیاد داشته اما خودش میگه بخدا نداشتم دروغه)و این چندسال من مث یک مرده متحرک زندگی کردم با شوهر بیکار معتاد و دعواهای لفظی وحشتناااک و فحشهای خانواده شوهرم ک ب شوهرم میگفتن زنت بچه نمیاره ک طلاق بگیره ازت خاک تو سرت و...

الان شوهرم بعد این همه مدت خودش شروع کرده بره کلاس ترک اعتیاد و ترک کنه و کلی قول و وعده خوب واسه روزهای بعد ترکش ب من میده اما من نمیدونم کدومو باور کنم 

شوهرم تو روی اکثر اطرافیانم موند و حتی فحش داد(آدم عصبیه و طاقت انتقاد نداره)

الان جوری شده ک همه ازش دور شدن کسی خونمون نمیاد 

خانواده منم هرکدوم ب نحوی ازش دلخورن 

حالا بنظرشما من وسط این زندگی چکارباید بکنم؟؟؟

اینم بگم از لحاظ قیافه و تحصیلات هیچی کم ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم من دوران مجردیم اصلا خانوادم ازم حمایتی نمیکردن چ توی پول چ احساس 

بیشتر واسه فرار از اون خونه سمی ازدواج کردم اما...

الان پدرمادرم میگن طلاق بگیر برگرد اینجا پیش خودمون

اما من میترسم

ببین به دلت نگاه کن اگر دوسش داری بهش فرصت بده ترک کنه، البته که خیلی سخته  بعضیا دوباره شروع میکنن بعد ترک باید بدونی که این آدم چقدر با نفسش میتونه مبارزه کنه ،تشخیصش با خ.دته که باهاش زندگی کردی

یه عمو دارم توسن کم معتادبود ولی ترک کرد و الان بهترین زندگیو داره. بابای خودمم معتاد بودبااینکه چندین بار کمپ بستری شد بازم نتونست ترک کنه و زندگیمونو به تباهی کشید. نمیدونم همسر شما ازکدوم دستس

اگرباز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️‍🩹