2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این نیز بگذرد  چون میگذرد غمی نیست

تحمل میخواد اونم خیلییییی خدا صبر بده به همه اطرافیان جوان تازه فوت شده

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

مامان میبینم دیوانه میشم

عزیزدلم هیچ جمله ای نیس که بشه گفت و دلتو آروم کرد نمیدونم چی بگم 😭😭 چرخ و فلک روزگاره نوبتی پیاده میشیم براش فاتحه بفرس حالش خوب باشه دعات کنه خدا به قلبت صبر بده

نمی گذار چ سخت اره دو ماه

به این فکر کن که الان جای بهتریه 

آزاد شده رها شده

طولانیه دردش مامان منم ۳سال بعد از فوت داییم هنوز غمگین بودن الآنم یادش میوفتن یا خاطره میگن سریع همگی می‌زنیم زیر گریه با اینکه مال ۱۷.۱۸سال پیشه

یه بزرگ و عزیزی داشتیم فوت شدن اول تابستون

فکر میکردم میگفتم 

ما از بالای قبر شوهر خالمونو نگاه میکنیم اونم ازون بالا مارو نگاه میکنه.

الان ببینه خودتون زجر میدین خیلی ناراحت میشه روحش عذاب میکشه مطمئن باشید الان جاش خیلی بهتره فوت شدگان قدیمیتونم هواشو دارن ناراحت نباشید

خدا همه رفتگان جمع رو بیامرزه

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟