2777
2789

خانما من و خاستگارم دو هفتس که درحال آشنایی هستیم. اون محل کارش یه شهر دیگست و فعلا از هم دوریم و پیام میدیم.

مامانم از روزی که ما ارتباطمون شروع شد وقتی من تلفنی باهاش حرف میزدم هی میگفت چرا به من زنگ نمیزنه. وقتی هم خاستگارم زنگ میزنه بهش برای احوالپرسی نیم ساعت یهو باهاش حرف میزنه و کلی شوخی و خنده

اگه چند روز بهش زنگ نزنه شروع میکنه به من گیر میده و هی رو مخ من میره تا گوشی دست میگیرم میاد میشینه کنارم میپرسه که چی میگین، یا میگه بسه چقدر حرف میزنی باهاش😐

عکسش رو به زور گفت برام بفرست و هی میره عکساشو نگاه میکنه. چند بار هم خود خواستگارم صبح براش از این پیامای آماده صبح بخیر فرستاده بود

دو روز بود نفرستاده بود. دیشب من خونه نبودم ما دو ساعت پشت تلفن بودیم، مامانم بعد از صحبت ما با اینکه من خودم بعدش زنگ زدم گفتم ما مشکلی نداریم ارتباطمون خوبه رفته بود بهش پیام داده بود که من دلشوره دارم و باز کلی باهاش چت کرده بود.

حقیقتا من یکم حساس شدم و دیگه حس خوبی نمیگیرم از اینکه هی انگار میخواد باهاش حرف بزنه. اگه دلشوره داره یا میخواد بدونه ارتباط ما چجوری پیش میره خب میتونه از خودم بپرسه 😕 ما خودمون هنوز هیچی معلوم نیست که انگار توقع داره اون بنده خدا هی بیاد دلشوره هاشو رفع کنه باهاش حرف بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هم عجیبه هم جالبه ... بگو مامان بی خیال... بابا داری؟

شما دیگه تهش گفتی😄😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان مامانت بیشتر پیگیرشه تا شما

دقیقا همینطوره، من دلم نمیخواد صد در صد از جواب من مطمئن بشه و همچنان تلاش کنه و شناخت پیدا کنیم.ولی مثلا مامانم بهش برگشته بود گفته بود من همیشه ارزو داشتم دامادی مثل تو داشته باشم و انگار همه چیزایی که میخوام الان در تو هست😐😐

برای هم عجیبه هم جالبه ... بگو مامان بی خیال... بابا داری؟

آره بابام خداروشکر صحیح و سالمه

واقعا حس جالبی نمیگیرم از این رفتارش و نمیدونم باید چجوری بهش بگم بس کنه. وقتی هم بهش میگم میخنده میگه حسودی نکن 

دقیقا همینطوره، من دلم نمیخواد صد در صد از جواب من مطمئن بشه و همچنان تلاش کنه و شناخت پیدا کنیم.ولی ...

وای خدا 

تو بگو مهم‌نظر منه مامان من زیاد نمیدونه ایده ال ومعیار من چیه که پرو نشه طرف

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

وای خدا تو بگو مهم‌نظر منه مامان من زیاد نمیدونه ایده ال ومعیار من چیه که پرو نشه طرف

خانواده اونم به من زنگ میزنن اما در حد خیلی کوتاه و احوالپرسی 

ناسلامتی ما خانواده دختریم باید ناز داشته باشیم اونا دنبال جلب نظر ما باشن ، مامان من فکر میکنه زبون بریزه کارش درسته

خانواده اونم به من زنگ میزنن اما در حد خیلی کوتاه و احوالپرسی ناسلامتی ما خانواده دختریم باید ناز دا ...

😂😐مامان منم موقع خاستگار اومدن میگه دخترم به صلاح منه اگه قسمت باشه دخترم حرفی نداره درصورتی که من ناراضیم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »