2777
2789
عنوان

حس میکنم پارتنرم❗️

84 بازدید | 9 پست

حس میکنم درکم نمیکنه و به اندازه‌ی کافی حواسش بهم نیس 

پر توقع نیستم ولی جدیدا رفتاراش رو به سردی رفته سه روز پیش از ساعت 4 جوابه مسیجمو نداد تا ساعت 6 ی زنگ زد کلا ده ثانیه حرف زد و تا ساعت 10 پیامامو سین زد و 

منم حسابی از دستش ناراحت بودم! میدونستم تو چه شرایطیه ولی مشناسمش میدونم اگه بخواد باهام حرف بزنه میزنه و میتونه 

بهش‌م گفتم دلیل ناراحتیمو <این اواخر تو وضعیته جسمی خوبی نیستم و کسالت دارم>

حدودا دو ماهه همدیگرو ندیدیم قرار بود این هفته همو ببینیم تا به امروز به روی خودش نیاوورده و این حسابی دلخورم میکنه

دیشب خودش خسته و کوفته بهم زنگ زده (دیشب اصلا تو شرایط خوبی نبودم دل‌دردای استرسی داشتم صبحش آزمایش هورمونی داشتم کل‌ روز ناشتا بودم و اصلا نباید ناراحت میشدم)

زنگ زده با لحن خیلی بد باهام صحبت کرده منم هیچی نگفتم شروع کردم گریه کردن! بخاطر هورمونام بشدتتتتت حساس شدم

گریه و ناراحتی تو این وضعیت بدترن سمه واسم 

چون دل‌دردم اوت کرد و قلبمم درد گرفته بود و حسابی حالم بد شده بود!

باز بهم زنگ‌ زد با گریه بهش گفتم شرایمطو و نگران شد و گفت برو کیسه‌ی آب گرم بزار قربونت برم و چرا بهم نگفتی و فلان ..

منم از وقتی قطع کرده تا الان واقعاا تو حاله بدی‌‌ام حس میکنم درکم نمیکنه و خیلی عوض شده!

خودشم تو شرایطه بدیه درست ولی باید بیاد سر منه دختر که انقدرم توی وضعیته حساسی از زندگیمم و هورمونام بهم ریخته اینجوری صحبت کنه؟؟؟

خیلی دلخورم نمیتونم چیکار کنم :)))

وقتی از الان درکت نمیکنه چه برسه به بعد

کات کن خودتو راحت کن عزیزم

وضعیت روحیت هر چقدر بدتر بشه وضعیت جسمیت هم بدتر میشه به مراتب 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از الان درکت نمیکنه چه برسه به بعدکات کن خودتو راحت کن عزیزموضعیت روحیت هر چقدر بدتر بشه وضعیت ...

عزیزم نمیشه همینجوری جد شد که رابطه بالا پایین داره 

دوسش دارم دوسم داره 

یک سال و نیمه باهمیم 

نمیدونمم واقعاا تو شرایطی‌ام نیستم که مغزم درست کار کنه🥲

شغل ثابت نداره شغلش آزاده بخاطره پدرش تو درگیریه ‌و خرید ماشین و ی سری کارای دیگه‌‌ش که هیچ سودی واس ...

یه مدت همونطور که رفتار میکنه رفتار کن و خیلی پیگیرش نشو ببین میخواد چیکار کنه