2777
2789
عنوان

پسرم بردم پیش دبستانی پسرم اصلا راه نمیدن تو کلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 43 پست
یعنی تو کلاس نمیشینه اینا هم میزارنش تو راهرو

واااااا! اصلا گیریم که اینطورم باشه!یکی از دلایل فرستادن بچه ها به پیش دبستانی اینه که مربیا کم کم قوانین کلاس و نظم کلاسی و نشستن سرکلاسو به بچه ها  یاد بدن تا فردا واس مدرسه آمادگی داشته باشن!اینا بجای اینکه باهاش مدارا کنن یادش بدن از سر بازش میکنن؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اشتباهه شاید بچه رفت بلایی سرش اومد دختر منم پیش ۱ میره گذاشتم خصوصی ک مواظبش باشن

😑😑همچین میگن به خودش مبچرخهه خب پول منو بدین برمم ۲۰ تومن دادم الکی‌‌به خودش بچرخهه

پسر من الان دو روزه نمیرهخواب میمونیموای خیلی عصبی شدم امروزبس که شبا دیر میخوابه

عصر اصلا نذار بخوابه

شبا زود بخوابونش

دوستانه میگم گارد نگیری وگرنه به من چه

خب خودتم مقصری

بیدارش کن هرطور شده

عادت میکنه اینطوری به تنبلی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
واااااا! اصلا گیریم که اینطورم باشه!یکی از دلایل فرستادن بچه ها به پیش دبستانی اینه که مربیا کم کم ق ...

این بچه مشکل حرف نمیزنه  خیلی هم شیطون یک جا نمیشینه پیش فعاله اصلا بهش اهمیت چند بار رفتم دیدم جدا هستت بچههه

ها😳😳😳😳😳چقدر گرونه

همینه دیگه هزینه ها

ما کل دوران تحصیل و دانشگاه اینقد نشد🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
این بچه مشکل حرف نمیزنه خیلی هم شیطون یک جا نمیشینه پیش فعاله اصلا بهش اهمیت چند بار رفتم دیدم جدا ...

پولتو بگیر

ببر یه جا دیگه ثبت نام کن

عصر اصلا نذار بخوابهشبا زود بخوابونشدوستانه میگم گارد نگیری وگرنه به من چهخب خودتم مقصریبیدارش کن هر ...

در برابر خوابیدن به شدت مقاومت میکنه

وقتی نخوابه منم بیدارم نمیخوابم

صبح اصلا با صدای ساعت بیدار نمیشم

بس که هلاکم

بعداز ظهر هم نمیخوابه

شوهرمم دیر میره مغازه به خاطر نخوابیدن های پسرم

خدا خیر آستان قدس رضوی رو بده 

سه تومن برای یکسال هفته ای سه روز و دوساعت هستش کل هزینش با لباس فرم و پنج تا کتاب دفتر نقاشی خمیربازی مداد رنگی کیف ۳تومن

الان از اول مهر رفته چندتا از حروف الفبا رو یاد دادن بهشون 

مثل پیش۲ هست 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺