واااااا! اصلا گیریم که اینطورم باشه!یکی از دلایل فرستادن بچه ها به پیش دبستانی اینه که مربیا کم کم قوانین کلاس و نظم کلاسی و نشستن سرکلاسو به بچه ها یاد بدن تا فردا واس مدرسه آمادگی داشته باشن!اینا بجای اینکه باهاش مدارا کنن یادش بدن از سر بازش میکنن؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر من الان دو روزه نمیرهخواب میمونیموای خیلی عصبی شدم امروزبس که شبا دیر میخوابه
عصر اصلا نذار بخوابه
شبا زود بخوابونش
دوستانه میگم گارد نگیری وگرنه به من چه
خب خودتم مقصری
بیدارش کن هرطور شده
عادت میکنه اینطوری به تنبلی
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
این بچه مشکل حرف نمیزنه خیلی هم شیطون یک جا نمیشینه پیش فعاله اصلا بهش اهمیت چند بار رفتم دیدم جدا ...
پولتو بگیر
ببر یه جا دیگه ثبت نام کن