2777
2789

همین الان یه نفر از زخم معده و بی انرژی بودن مینالید و میگفت ۲۲کیلو کم کردم، بهش گفتم برو روانپزشک، چون کاملا مشخصه منشا زخم معده ش اضطراب و افسردگیه، بهم میگه چه ربطی داره میگم جون ندارم!!! 

واسه حال خوب داشتنم سواد میخواد بخدا، شماها که سواد لازم رو ندارید همون بهتر که به رنج و زجرتون ادامه بدید😐😐😐😐😐

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

خود منم مشکل روده و معده داشتم، تو تاپیگامم هست، رفتم دارو گرفتم الان عالیم به لطف و اراده خدا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

من منشا اصلی مشکل معده ام، عصبی و استرس بود. کنار دارو معده سعی کردم دنبال متدهای کنترل استرس و ریلکسیشن رفتم.  دکتر معده ام هم تاکید کرد. خوب شدم اما اگه روم فشار بیاد باز یکم درد برمیگرده.

من بدون کمک روانشناس و یوگا و اینا آروم شدم اما اگه کسی نتونه کنترل کنه لازم داره

مهربان باشیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منشا اصلی مشکل معده ام، عصبی و استرس بود. کنار دارو معده سعی کردم دنبال متدهای کنترل استرس و ریلک ...

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورور موجودات شرور به زندگی شما،
در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.
بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،
طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..