2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم توی سه سالگی با یه خشایار نامی دوست بودخشایارم بعد یه مدت فراموش کرد😂😂🤣

من دوست واقعی خیالی داشتم

یه عروسک با بدن پشمی و سر گنده پلاستیکی که هم قد خودم بود

اسمش اصغر بود فکر میکردم بچه واقعیه 

براش گریه هم میکردم که به عروسک تبدیل شده 🤦🏼‍♀️

مامانم میگه میرفتی توی کمد دیواری باهاش حرف میزدی 

😐

😄

دختر خالم خونمون بود رفت تو اتاقش دیدش گفت داشت نازش میکرد فرار کرد اینقد ترسید گفتم نه بابا چیزی نیست تو خیالشه گف نه بخدا حالت ناز کردنش معلوم بود که الکی نبود مثلا دستشو صاف بکشه ناز کنه پستی بلندی داشت😑😑

دختر خالم خونمون بود رفت تو اتاقش دیدش گفت داشت نازش میکرد فرار کرد اینقد ترسید گفتم نه بابا چیزی نی ...

اینا تو خیالاتشونه واقعی نیست. احتمالا دخترخالت تجربه این مدلی نداشته واسش عجیب بود

اینا تو خیالاتشونه واقعی نیست. احتمالا دخترخالت تجربه این مدلی نداشته واسش عجیب بود

نه دختر خالم تو خونشون چیزای خیلی عجیب دیده بود میگفت من میدونم این از هموناست ولی من بازم نمیترسیدم نمیدونم چرا

من دوست واقعی خیالی داشتمیه عروسک با بدن پشمی و سر گنده پلاستیکی که هم قد خودم بوداسمش اصغر بود فکر ...

اون جانبخشیه که فکر کردی واقعیه اکثرا خودم کوچیک بودم مثلا میگفتم عروسکم سردش میشه میبردم زیرپتو یا شبا قایمکی نگاه میکردم ببینم چی میخوره راه میره یاچی فک میکردم اونم مثل منه 😅

اون جانبخشیه که فکر کردی واقعیه اکثرا خودم کوچیک بودم مثلا میگفتم عروسکم سردش میشه میبردم زیرپتو یا ...

من فقط اینو اینجوری حس میکردم 

چون قد و قواره بچه داشت اندازه خودم

خودم ۶ سالم بود 

بقیه عروسکارو میدونستم جون ندارن