2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه باید اولا تعادل داشته باشه یعنی مثلا اگه قراره ۶ تا پارت ۱ و نیم ساعته بخونی ، ۲ پارت اون درس اختصاصی مهمه رشته ات رو بخون و بقیه رو به نسبت نقاط ضعف و قوتت توی برنامه بچینی به طوری که تمامی کارهایی که میخوای بکنی رو پوشش بده 

نباید خیلی سنگین باشه یعنی اولا تو باید از خودت شناخت داشته باشی که کلا چقدر کشش درس خوندن دارم یا مثلا در هر پارت چقدر تست از هر درس میتونم بزنم ، سنگین چیدن برنامه تازه بدتر باعث سردرگمی و استرس میشه 

آزمون و مرور باید حتما توی برنامه ات باشه یعنی همش پیشروی نکن یه جاهایی هم مطالب قبلی رو بخون و ازش تست زماندار از خودت آزمون بگیر (اگه طبق بودجه بندی یه آزمون پیش میری که چه بهتر) 

برنامه باید اولا تعادل داشته باشه یعنی مثلا اگه قراره ۶ تا پارت ۱ و نیم ساعته بخونی ، ۲ پارت اون درس ...

مرسی 

می‌خوام طبق بودجه بندی قلمچی پیش برم این آزمون ۱۸مهر رو که نمیرسم انشاءالله بعدی 

ولی ی مشکلی که دارم این هست که من فقط میخونم واصلا مرور و آزمون ندارم

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

مرسی می‌خوام طبق بودجه بندی قلمچی پیش برم این آزمون ۱۸مهر رو که نمیرسم انشاءالله بعدی ولی ی مشکلی که ...

خواهش میکنم 

خب این اشتباهه که فقط پیشروی کنی ، اگه تستای آزمونای موسسات برات سختن از همون کتاب تست خودت یه تعداد تست مشخص کن و از خودت آزمون بگیر اگه تست زدن توی زمان برات سخته اوایل ۱ و نیم الی ۲ برابر زمان عادی کنکور به خودت بده بعد هی کمش کن