2777
2789
عنوان

ی دختررعمو دارم فک میکنم بعد طلاقش رسما روانی شده از پس دروغ میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 19 پست

جدیدا یه خانم 44 ساله از همسرش جدا شده و یه بچه 12 ساله هم داره .قبلا باهم دوست بودن خانمه هم بخاطرش جدا میشه .پسره 30 ساله و مجرد بود.خانواده پسره بشدت مخالف بودن اما هر طور شد ازدواج کردن.فکر نکنم مخالفت خانواده زیاد موثر باشه وقتی مسمم هستن برای ازدواج

اسکول امثال تو هستن ک چون طرف طلاق گرفته فک میکنن اینکه کسی بخوادشون تابو هس و دختره دیونه شده !! جم ...

احمق من اصلا کاری ب هیچیش ندارم بی دلیل وبا دلیل کسی ازش نپرسیده شروع میکنه ب گفتن .بعدم کبوتر با کبوتر باز با باز

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن دلش به این حرف ها خوش باشه من نمیخوام حرف های پشت سر خانم های مطلقه رو تایید کنم اما واقعا خیلی از خانم ها متاسفانه بعد از طلاق دچار عقده های زیادی میشن و من این و به عین در ۴ مورد دیدیم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕