2777
2789
عنوان

خونه با مالک چقدر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 31 پست

خیلی سخته 

من یه خونه گرفته بودم صاحب خونه هم کنارمون بود 

دو سه ماه موندم دیدم داره اذییت می‌کنه جابه جا شدم 

در صورتی که خودش پارکینگ خونشو کرده بود مرکز لیزر انقد رفت و آمد زیاد بود که حد نداشت ولی ما چیزی نمیگفتم 

ولی ما تا یه ذره تی وی  روشن می‌کردیم پیام میداد که صدا میاد اونور 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن گیره دیگه میده ک اره حموم رفتی؟هرروز حموم میری؟ یا بیداری پس بیام فلانچیز ببرم یا بیارم ی لگن بزرگ ...

تو هم وا دادی

بگو بهت ربطی داره کی حموم میرم؟

خوشحال میشم سوال خصوصی نپرسی

اصلا هم نگران نباش تا مهلتت تموم نشه و خطایی نکردی نمیتونه از خونه بندازتت بیرون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اتفاقا من یکسال مستاجربودم. دیگه تحملم تموم شد دعواراه انداختم. داریم پول میدیما

اون یکی هم مستاجر باشه اینجوری نمیکنن 

البته من یجا مستاجر بودم همکف طبقه اولی هم‌مستاجر بود ولی چندسال بود بعد با پررویی میگفت امسال(سال دوم من)تو برو من بیام پایین چون خونه مامانم این محله است همینجا چندساله هستم‌ 

یبارم گفت پایین اجاره اش کمتره 

خب بمن چ 

من آواره بشم بخاطر اون 

آخرم صاحبخونه رو گول زد منو گفت بلند شو برو 

عزیزم کرایه دادی مفت ننشستی که تا زمانی که مزاحمت و آلودگی صوتی ایجاد نکنی هیچکاری نمیتونه بکنه حتی میتونی مهمون ببری بیاری اینا یچیز عادین مگر اینکه تو شرط قرارداد نوشته باشه. 

همینطوری همسایمون با مستاجرشون دعوا کردن باهم پلیس اومد گفت اصلا شما حق نداری بگی چیکار کن چیکار نکن خونرو اجاره دادی میتونه 10 تا مهمون بیاره خونشون همسایمون میگفت نه من خونه رو به دو نفر کرایه دادم. 

اون یکی هم مستاجر باشه اینجوری نمیکنن البته من یجا مستاجر بودم همکف طبقه اولی هم‌مستاجر بود ولی چندس ...

خودت نباید وبدی. من جلودروانیستادم زن صاحبخونه اصلا داخل نبینه چ برسه باهاش حرف بزنم. خودتو بگیربراش کافیه لبخندبزنی دیگه نمیتونی جلوشون وایستی

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

تو هم وا دادیبگو بهت ربطی داره کی حموم میرم؟خوشحال میشم سوال خصوصی نپرسیاصلا هم نگران نباش تا مهلتت ...

قرارداد نداشتیم گفتیم تا اخر مهر الان زده زیرش 

خودمم خسته ام الان میخام‌ یچیزی درست کنم خب معلومه شیرآب باز میشه یا گاز صدای فندک هرچی 

دیشبم اخر شب میخواستم‌پاشم از یخچال چیزی بردارم گشنم بود بخاطر سکوت خونه 

بیخیال شدم 

دنبال بهانه میگرده دعوا راه بندازه 

هرروز با طبقه پایینی درگیره بخاطر اجاره نداده من هربار دادم با من یجور دیگ درگیره دیشبم سرجای پارک ماشینش با همسایه درگیر و داد هوار

فک میکنه داد بزنه زن قوی و محکمی هست حقشو داره از بقیه میگیره

خیلی سخته من یه خونه گرفته بودم صاحب خونه هم کنارمون بود دو سه ماه موندم دیدم داره اذییت می‌کنه جابه ...

آره خ سخته اصلا هیچ لذتی از زندگی نمیبری منم دیشب تلویزیون کم بود صداشون اومد ک از بیرون برگشتن کلا خاموش کردم خوابیدم حوصله پیامهاش و تیکه انداختن هاشو ندارم 

منم سال اول مستاجر بودم انقد این صاحبخونه فضول و دخالت گر بود حد نداشت با اینکه یکی میگفت صدتا جواب ...

راحت شدی خداروشکر 

ایشالا همه صاحبخونه بشن 

هرچند آدم مظلوم ک باشه حتی مالک هم باشه بازم یکی هست بهش زور بگه 

خودم خونه دارم دادم اجاره 

ده سال پیش خریدم 

انقد بالایی تو حیاطم اشغال ریخت گفت من تریختم بقیه ریختن یبار مچشو گرفتم داشت زیر سفره ایشو تو حیاط خلوت من خالی میکرد تا دویدم همونجا بهش گفتم گفت حالا ک چی هرروز حیاط میشوری بزار من کثیف. کنم تو بشور

حالا من یروز درمیون میشستم اونم حیاط ۵متر در ۱متر مگ‌چقدره اندازه تراس

راحت شدی خداروشکر ایشالا همه صاحبخونه بشن هرچند آدم مظلوم ک باشه حتی مالک هم باشه بازم یکی هست بهش ز ...

ممنون ولی من بعدش ۳سال رفتم خونه مادرشوهر که بدتر از اجاره ای بهم سخت گذشت

خیلی پررو بوده مستاجرتون من بودم میکشوندمش پایین میگفتم یاللا بشور

باج نده اخلاقت باعث پر روشدن بقیه میشه ساختمون ما همه مالکن ولی یکنفر همش برای بقیه فضولی میکن من زن ...

من‌مامانم دشمنه هرکی میفهمه سواستفاده میکنه انقدر از بچگی منو ترسونده تو سرم زده 

اونروز تا گفتم زن صاحبخونه اینجوری گفت 

اونم سریع گفت خوب گفته تو بدی 

یبار رفتم بنگاه خونمو دادم رهن کامل بعد بنگاهی گفت ۸۰۰کمیسیون بده سال ۹۸

زنگ‌زدم ب فروشنده خونم گفت ن انقدر زیاده بنگاهی بزور گفت بده 

از من ۸۰۰ گرفت از مستاجر هیچی گفت بعدا بهت میدم اونم ۳۰۰

بعد فرداش رفتم‌اتحادیه حساب کردن گفت ۴۵۰ میشه ن ۸۰۰

گفت ازش شکایت کن پلمپ کنیم اشتباه کردم قضیه رو صبح ب مامانم گفته بودم بعد زنگید شکایت نکن بیا با صحبت حل میکنیم منم باور کردم رفتم دیدم مامانم و بنگاهی تبانی کردن مامانم عادتشه با هرکی با من چپ بشه اون باهاش خوب میشه 

سریع مرده گفت من پول بهت نمیدم گفتم بقیه پولم ندی میرم اتحادیه 

بعد چرا بنگاهی ب مامانم گفت حاج خانم ببین مامانمم گفت این روانیه با من صحبت کن 😐

اونم خندید بعد من رفتم بیرون برگشتم خونه اجاره ایم

بعد مامانم زنگ‌زده ببین من چ زرنگم با زبون راضیش کردم ب قیمت فحش دادن ب من 

چقدر پس گرفت؟۱۵۰تومن حتی از نصف حقم هم کمتر

بعدها سال بعدش از اون مسیر رد میشدم از اون بنگاهی یادم رفته بود یهو منو دید با پررویی نیشش باز کرد گفت سلام چطوری منم روم اونور کردم رفتم‌

ممنون ولی من بعدش ۳سال رفتم خونه مادرشوهر که بدتر از اجاره ای بهم سخت گذشتخیلی پررو بوده مستاجرتون م ...

ن مالک بود همسایه بالایی 

منم‌مالک بودم طبقه پایینی